Domovská stránka > C > Co Je To Mp4?

Co je to MP4?

MP4 je formát multimediálního kontejneru definovaný standardem ISO/IEC 14496-14:2003. Je také známý pod názvem MPEG-4 Part 14, jde tedy o součást standardu MPEG-4. Jako jeho základ posloužil formát kontejneru MPEG-4 Part 12 (ISO base media file format), který byl vytvořen na základě QuickTime od společnosti Apple.

Přečtěte si více

Podle toho, jaký je rozdíl mezi avi a mkv?

Soubory s příponou mkv a avi jsou tzv. kontejnery, do kterých lze vložit video a audio, avi je starší typ kontejneru, vyvinutý Microsoftem, mkv je novější typ vyvíjený pod svobodnou licencí GNU GPL a BSD. Co je lepší MKV nebo MP4? Pro software pro střih videa i zařízení pro přehrávání má MP4 lepší kompatibilitu než MKV. Pokud chceš nahrávejte videa na svůj YouTube , MP4 by měla být nejlepší volbou. Kromě toho je MP4 díky své malé velikosti a všestrannosti také vaší nejlepší volbou pro videa optimalizovaná pro mobilní zařízení.

Co je to MKV?

MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu. Jak přehrát soubor MP4? V osobním počítači s Windows 10 vyberte možnost Start > Průzkumník souborů nebo vyberte Průzkumník souborů z hlavního panelu. Stiskněte a podržte (nebo pravým tlačítkem klikněte na) soubor MP4, který chcete přehrát, vyberte Otevřít v programu a v seznamu aplikací vyberte preferovaný přehrávač souborů.

Co to je MP3?

MP3 (MPEG-1 nebo MPEG-2 Audio Layer III) je ztrátový formát kódování audia, založený na kompresním algoritmu definovaném skupinou MPEG (Motion Picture Experts Group). V čem přehrát soubor MKV? Nejlepším řešením pro přehrávání většiny souborů MKV je použití VLC. Pokud používáte Windows, některé další přehrávače MKV zahrnují MPV, MPC-HC, KMPlayer, DivX Player, MKV File Player nebo The Core Media Player. Některé z těchto aplikací také otevřou soubor MKV v systému macOS, stejně jako Elmedia Player.

Co je to formát Matroska?

Matroska (rusky Матрёшка, česky Matrjoška) je moderní otevřený svobodný formát multimediálního kontejneru, který umožňuje pojmout většinu moderních video a audio formátů. Tak co je to formát avi? Audio Video Interleave, známější pod zkratkou AVI, je formát multimediálního kontejneru, uvedený firmou Microsoft v listopadu roku 1992 jako součást multimediální technologie Video for Windows. Soubory typu AVI mohou obsahovat zvukovou i video stopu, což umožňuje synchronní přehrávání videa a zvuku.

Jak přehrát MP4 ve Windows Media Player?

Program Windows Media Player pro vás nebude přehrávat MP4, protože tento formát tento přehrávač nepodporuje. Pokud chcete přehrávat MP4 v programu Windows Media Player, musíte jej pomocí některých video převodníků převést do jiných formátů.

By Chalmers

Jak vypadá Android 11? :: Jaký modem pro T Mobile?
Užitečné odkazy