Domovská stránka > C > Co Znamená Účet Pop3?

Co znamená účet POP3?

POP3 (Post Office Protocol v. 3)

Při použití POP3 emailový klient stáhne všechny zprávy ze serveru do zařízení, na kterém je klient nainstalován. Podle nastavení se zprávy ze serveru smažou ihned, nebo například po 14 dnech.

Přečtěte si více

Co je základem e mailové komunikace?

Předmět emailu je tím nejdůležitějším vůbec. Musí jasně a stručně definovat obsah celé zprávy tak, aby bylo okamžitě jasné, o čem email pojednává. Email s nevyplněným předmětem navíc může snadno spadnout do nevyžádané pošty. Která síťová služba slouží pro přenos e mailu?  E-mail = elektronická pošta je jednou z hlavních služeb Internetu.  Služba E-mail je podstatně starší než vlastní Internet, jak jej známe dnes.  Termín e-mail se používá pro internetový systém elektronické pošty, založený na protokolu přenosu pošty SMTP (Simple Mail Transfer Protocol).

Co to je elektronická pošta?

Elektronická pošta, zkráceně e-mail, je jedna z nejrozšířenějších služeb pro elektronickou komunikaci, to znamená komunikaci po internetu. Existuje od roku 1965, ale masově se rozšířila až v roce 1996. To byla spuštěna jedna z prvních volně dostupných e-mailových služeb – Hotmail.com od společnosti Microsoft. Jak se přihlásit do emailu s vlastní adresou? Viz Nápověda:E-mail na vlastní doméněJak se přihlásím do e-mailu na vlastní doméněPřihlášení do e-mailu je možné rovnou z domovské stránky Seznam.cz přímo v přihlašovacím boxu nebo kliknete v pravo nahoře na "Přihlásit". Vyberte "Vlastní adresa", zadejte vaši celou e-mailovou adresu, heslo a klikněte na "Přihlásit se".

Může se také zeptat, jak se přihlásit do emailu s vlastní doménou?

Seznam účet

  1. Do pole E-mailová adresa zadejte své uživatelské jméno (část před znakem @).
  2. V pravé nabídce si zvolte doménu (část za znakem @) odpovídající vaší adrese (tedy např. @seznam.cz, @email.cz, @post.cz apod.).
  3. Do pole Heslo zadejte své heslo.
  4. Klikněte na tlačítko Přihlásit se.
Jak získat vlastní emailovou adresu? Máte-li svou doménu, tak máte dvě možnosti, jak k ní udělat e-mailové adresy: U poskytovatele vašeho webhostingu. Pokud máte na doméně i webové stránky, tak většina poskytovatelů webhostingu, tam kde máte web uložen, dává možnost si k webu založit e-mailové schránky s vaší doménou.

Když to vezmeme v úvahu, co je to smtp relay?

SMTP relay servery převezmou dočasně příjem elektronické pošty v době, kdy primární server z nějakého důvodu není dostupný. Nedostupnost nemusí být nutně způsobena přímo nějakou poruchou, ale například přetížením primárního serveru, nebo jeho nedostupností z určitých lokalit Internetu. Co je SMTP host? SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) je internetový protokol, který se využívá k přenosů e-mailů mezi počítačovými programy na elektronickou poštu. SMTP host je adresa SMTP serveru, kterou zjistíte od svého poskytovatele internetu.

Podle toho, jak nastavit smtp seznam?

Jako "Odchozí e-mailový server (SMTP)" zadejte "smtp.seznam.cz". Dále musí být zatrženy všechny čtyři volby "Server odchozí pošty vyžaduje ověření", "Při odesílání e-mailů používat stejné uživatelské jméno a heslo", "Vyžadovat SSL pro příchozí e-maily" a "Vyžadovat SSL pro odchozí e-maily".

By Thynne Valintine

Co je to notebook? :: Co je IMAP a SMTP?
Užitečné odkazy