Domovská stránka > J > Jaký Prohlížeč Pro Windows 7?

Jaký prohlížeč pro Windows 7?

Operační systém Windows 7 naštěstí ještě stále podporuje řada hlavních výrobců internetových prohlížečů. Velmi oblíbený je internetový prohlížeč Chrome od firmy Google, nicméně v porovnáních internetových prohlížečů jej překonala Opera. Skvělou volbou je i Firefox.

Přečtěte si více

Jaký prohlížeč pro Win XP?

Pokud chcete riskovat a nadále používat svoje oblíbené „xpéčka“, je tu jedno řešení. Prohlížec Chrome od Googlu zná asi každý. Ani ten ale na Windows XP již nenainstalujete. Existuje však upravená verze, která se jmenuje Chromium (Advanced Chrome Custom Build), který Vám bude na XP fungovat. Jaký internetový prohlížeč je nejlepší? 1. Místo: Google Chrome je v Česku nejpoužívanějším prohlížečem. V prosinci 2021 s ním pracovalo 66,6 % uživatelů.

Podle toho, jaké jsou internetové prohlížeče?

Mezi nejznámější grafické webové prohlížeče patří (seřazeny podle počtu uživatelů): Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera, Maxthon a další. Mezi textové pak Links, Lynx a další. Co je to Brave? Brave je prohlížeč zaměřený na ochranu soukromí, výchozí nastavení je automatické blokování online reklamy a sledovačů webových stránek. Je dostupný pro řadu operační systémů, např. Microsoft Windows, macOS, Linux, Android či iOS.

Jak nainstalovat webový prohlížeč?

Nainstalovat Chrome

  1. Na telefonu či tabletu Android přejděte na web Google Chrome.
  2. Klepněte na Nainstalovat.
  3. Klepněte na Přijmout.
  4. Až budete chtít procházet internet, přejděte na plochu nebo na stránku Všechny aplikace. Klepněte na aplikaci Chrome .
Jak opravit chybu vaše připojení není soukromé? Smazáním cookies dané stránky a mezipaměti prohlížeče můžete daný problém vyřešit. U smartphonů s operačním systémem Android můžete vymazat mezipaměť prohlížeče v nastavení dané aplikace. V seznamu nainstalovaných aplikací stačí najít vámi používaný prohlížeč a poté zvolit možnost Vyčistit mezipaměť.

Který prohlížeč je nejméně náročný?

Re: Nejméně náročný internetový prohlížeč na hardware

Chromě je sice nejrychlejší, ale zabírá mi asi 700MB v paměti RAM. Firefox tak 200MB a Opera se drží do 100MB. Opera je i nejméně náročná na CPU. Doporučuju ale starší verze opery.
Který internetový prohlížeč je nejrychlejší?

Rychlost načítání – www.extrawindows.cz [s]
Internet Explorer 95,5
Mozilla Firefox 3.66,7
Google Chrome 104,6
Google Chrome 12 Alpha5,2

Jaký prohlížeč 2021?

Situace na poli webových prohlížečů se v poslední době příliš nezměnila, a tak i v roce 2021 najdeme na trůnu známého krále – Google Chrome. Webový prohlížeč, který slibuje uživatelům rychlé a bezpečné surfování na internetu, naprosto dominuje, ať už ve světě, tak i v Česku.

By Terris Sciulli

Jak se stát IT? :: Co je to Fanfrnoch?
Užitečné odkazy