Domovská stránka > J > Jak Blokovat Nevhodné Reklamy?

Jak blokovat nevhodné reklamy?

Blokování vyskakovacích reklam v prohlížeči

V nejrozšířenějším mobilním prohlížeči Chrome toho docílíte poměrně snadno – klepněte na tři tečky, dále na Nastavení a v něm najděte položku Nastavení webu. V podnabídce Vyskakovací okna a přesměrování se poté ujistěte, že přepínač máte v té správné poloze, tedy zapnutý.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak zakázat reklamy na android?

Úplné blokování reklamy

  1. AdBlock je nejrozšířenějším a také nejlepším blokátorem reklamy. Nabízí mnoho přizpůsobení a nastavení pro jednotlivé weby.
  2. uBlock je spolehlivý blokátor, ale s menší nabídkou nastavení.
  3. AdFender není zdarma, ale vyplatí se zejména blokováním videoreklam, včetně youtube.
Jak zakázat reklamy na seznamu? Běžte na stránku profil.seznam.cz/gdpr. U položky Personalizovaný obsah a reklama klikněte na Změnit. Vypněte reklamu kliknutím na tlačítko přepínače.

Jak vypnout Adblock ve Firefoxu?

Ve Mozilla Firefox

Vpravo nahoře Menu – Doplňky a u rozšíření AdBlock zvolte Zakázat, případně Odebrat doplněk, kterému se také říká adblocker.
Jak se zbavit vyskakovací reklamy? Zbavíte se jich tak, že zadáte v Google Chrome: chrome://settings/content/notifications?search=oznámení sjedete až dolů do sekce Povolit najdete stránky u kterých chcete Blokovat vyskakovací oznámení kliknete na 3 tečky a vyberete Blokovat. Gratuluji už Vás nebudou otravovat vyskakovací oznámení.

Jak odstranit reklamy?

Odstranění reklamy

  1. Přihlaste se k účtu Google Ads.
  2. V nabídce stránek vlevo klikněte na Reklamy a rozšíření.
  3. Zaškrtněte políčko u reklamy, kterou chcete odstranit.
  4. V horní části tabulky statistik reklam klikněte na rozbalovací nabídku Upravit.
  5. Vyberte Odstranit.
Může se také zeptat, jak zastavit vyskakovací reklamy? Vyskakovací reklamy jsou nejhorší. Zablokujte je pomocí blokátoru Popup Blocker a už nikdy se nebudete muset zabývat nějakým otravným vyskakovacím oknem. Jedním z nejpopulárnějších blokátorů reklam pro Chrome, Safari a Firefox je AdBlock. Ten používejte k blokování reklam na Facebooku, YouTube a Hulu.

Může se také zeptat, jak blokovat reklamy v aplikaci youtube?

Do vyhledávacího pole nalevo zadejte „AdBlock pro Youtube“. Vyberte jeden z výsledků, na které narazíte. – Stačí kliknout na odkaz „Přidat pro Chrome“ na stránce, která se otevře. Toto rozšíření je rozšíření prohlížeče pro filtrování obsahu a blokování reklam, které blokuje všechny reklamy na Youtube™. Tak jak preskocit reklamu na youtube? Aby videa na YouTube již nepřerušovala nepříjemná reklama, bezplatné rozšíření prohlížeče „SponsorBlock pro Firefox“ automaticky přeskočí veškerý sponzorovaný obsah za vás. Bezplatný plugin prohlížeče „SponzorBlock pro Google Chrome“ automaticky přeskočí sponzorovaný obsah na YouTube.

Jak blokovat YouTube reklamy?

Tedy abychom byli úplně korektní, YouTube bez reklam si můžete užívat v případě, že má váš webový prohlížeč aktivní blokování reklamy, čili Adblock, ale jeho instalaci ne každý zvládne. YouTube bez rušivého přerušování si můžete dopřát i v případě YouTube Premium.

By Faythe Malena

Jaký překladač do mobilu? :: Jaký je nejlehčí programovací jazyk?
Užitečné odkazy