Domovská stránka > K > Kdo Je Nejvetsi Operator?

Kdo je nejvetsi Operator?

Dlouhodobě je největším mobilním operátorem v Česku T-Mobile, jenž je následován společností O2 a na chvostu trojlístku se drží Vodafone, který ale rok od roku posiluje. Jednička na trhu T-Mobile má také rostoucí počet zákazníků, zatímco od O2 od roku 2008 odešlo přibližně 300 tisíc zákazníků.

Přečtěte si více

Tak co je lepsi vodafone nebo o2?

Nejlevnějším tarifem, který zahrnuje neomezené volání, SMS a 4 GB mobilních dat, se prezentuje Vodafone. Zejména cena pro nové zákazníky vychází v porovnání s dvěma dalšími operátory mnohem výhodněji. Stálé ceny jsou velmi podobné. Všichni tři operátoři by se srovnali v rozmezí 599–649 korun za měsíční platbu. Který mobilní operátor je nejlepší? Z testu poradenské společnosti Umlaut, který proběhl v první polovině roku 2020, vyplývá, že nejlepší mobilní sítí se již po několikáté může pochlubit Vodafone. V metodice Umlatu získal Vodafone 942 bodů z možných 1 000.

Kdo má nejlepší pokrytí?

Z výsledků testování vyšel v roce 2020 nejlépe Vodafone, který podle stejné společnosti disponoval nejlepší mobilní sítí v ČR i o rok dříve. Jak poznat co je to za operátora? Ověřit operátora můžete prostřednictvím webových stránek poskytovatelů telefonních sítí. Je jedno, jestli si vyberete ověření prostřednictvím stránek O2 nebo třeba T-Mobilu. Postup je v podstatě totožný. Najděte si příslušnou stránku u vybraného operátora.

Co je to mobilni operator?

Mobilní operátor (MNO) je telefonní společnost, která svým zákazníkům poskytuje mobilní telefonní služby. Aby firma mohla tyto služby nabízet, musí zpravidla od státu získat (koupit) licenci. Jaký tarif je nejvýhodnější?

OperátorTarifCena
O2NEO Stříbrný1299 Kč
O2NEO Zlatý1599 Kč
VodafoneNeomezený Basic599 Kč
VodafoneNeomezený Super799 Kč

Který operátor má nejlepší internet?

Třetím hodnoceným parametrem byla stabilita sítě, respektive to jak konzistentně dokáže operátor poskytovat své služby. Zde vyhrál pro změnu Vodafone, který v 93 % případů zvládnul poskytnout alespoň 5 Mb/s při stahování a 1 Mb/s při uploadu. Druhé zde skončilo O2 s 90,3 % a třetí T-Mobile s 88,6 %. Který operátor má nejlevnější data?

Název tarifu operátoraCeny voláníInternet (data)
vlastní
MATRIX (Omnitel)1.80 Kč150 MB
Šťastný tarif 99 (SazkaMobil)1.00 Kč200 MB
Mini (O2 Family)1.20 Kč50 MB

Který operátor má nejlepší pokrytí 2021?

Vodafone certifikát nejlepší sítě získal už poněkolikáté a obhájil jeho zisk z loňského jara. Na prvním místě se víceméně pravidelně střídá s T-Mobilem, a tak se dá poměrně s jistotou usuzovat, že třetí operátor s nejnižším počtem bodů je O2, resp. provozovatel jeho sítě CETIN.

By Mafala

Jak vybrat mobilní tarif? :: Jaký je nejdražší telefon?
Užitečné odkazy