Domovská stránka > C > Co Je Formát Prc?

Co je formát PRC?

PRC soubory jsou doslova digitální knihy uložené ve formátu "Mobi, formát používaný pro Mobipocket Reader. Tyto soubory mohou být uloženy jako chráněné nebo nechráněné soubory. Chráněné soubory jsou šifrována pomocí ochrany autorských práv, která omezuje přístup ostatních zařízení.

Přečtěte si více

Jak citovat z Kindle?

Navigace

  1. tvůrce.
  2. název.
  3. typ nosiče.
  4. vydání
  5. nakladatelské údaje.
  6. číslování a stránkování
  7. edice.
  8. standardní čísla.
Pokud jde o to, jak dostat mobi do kindle? Jak stáhnout knihy do Kindle přes kabel
  1. ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu Kindle (mobi) , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače.
  2. v počítači, ve správci souborů (např.
  3. připojte čtečku kabelem k vašemu počítači.
  4. připojená čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako nový externí disk.

Jak nainstalovat češtinu do Kindle?

Můžeme se pustit do samotné instalace češtiny.

  1. Jako první krok bude stažení češtiny, kterou stáhnete ZDE.
  2. Po rozbalení zipu vyberte soubor končící na _install. bin. Ten nakopírujte přes USB do kořenu Kindlu (tj.
  3. Pak už jen ve čtečce zvolte Menu > Settings, Menu > Update Your Kindle a čekejte, než se instalace dokončí.
Jak funguje Kindle? Amazon ke svým čtečkám poskytuje tzv. kindle email díky kterému si můžete posílat knihy, dokumenty atd. do čtečky přes tento email, dokumenty se vám následně stáhnout automaticky do čtečky Kindle, když čtečku připojíte k bezdrátové síti WiFi.

Můžete se také zeptat, jak stáhnout knihy do kindle?

Jak to funguje? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna. Jak dát knihu do ctecky? Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)

Co je to EPUB?

EPUB je formát souboru s otevřeným standardem určený pro digitální knihy vyvinutý organizací International Digital Publishing Forum (IDPF). Podle toho, jak převést pdf do epub? Dokumenty PDF, které lze otevřít a číst na čtečkách e-knih, mohou být nutné převést PDF dokumenty do elektronických knih EPUB . S prevod-souboru.cz taková konverze není problém: Stačí nahrát PDF, kliknout na konverzi a stáhnout konečný soubor EPUB. Takže žádný další software nemusí být instalován nebo dokonce zakoupen!

Jak otevřít MOBI v PC?

Mezi pozoruhodné bezplatné programy, které mohou otevírat soubory MOBI, patří Calibre, Stanza, Sumatra PDF, Mobi File Reader, FBReader, Okular a Mobipocket Reader. Soubory MOBI mohou také číst populární čtečky elektronických knih, jako je Amazon Kindle a mnoho chytrých telefonů, které tento formát podporují.

By Heda Waverly

Jaký je rozdíl mezi JPG a PNG? :: Jaký formát pro Kindle?
Užitečné odkazy