Domovská stránka > J > Jak Změnit Formát Na Jpg?

Jak změnit formát na JPG?

Jak převádět do jiného formátu souboru

  1. Klikněte na Uložit jako… a objeví se okno Uložení obrázku.
  2. V poli pro název změňte příponu souboru na tu, kterou používá souborový formát, do kterého chcete obrázek převést.
  3. Klikněte na Uložit a nový soubor se uloží v novém formátu.

Přečtěte si více

Jak udělat z fotky soubor PDF?

Online převod souboru obrázku do PDF

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor s obrázkem, který chcete převést do PDF. Aplikace Acrobat obrázek po nahrání automaticky převede. Přihlaste se a převedený soubor PDF stáhněte nebo sdílejte.
Jak vyfotit PDF? Při focení dokumentu v programu CamScanner máte na úvodní obrazovce možnost volby rozlišení fotoaparátu, můžete zapnout blesk či si na displeji zvolit mřížku pro lepší orientaci při focení. V dalším kroku dochází k oříznutí dokumentu, které slouží i k narovnání v případě, kdy jste dokument nefotili z nadhledu.

Jak konvertovat Word do JPG?

Microsoft Word neposkytuje funkce k extrahování stránek dokumentu jako obrázků JPG. Proto tuto funkci poskytujeme online pomocí naší bezplatné webové aplikace. Vyzkoušejte náš Word na JPG právě teď a uložte každou stránku dokumentu jako obrázek JPG. Když to vezmeme v úvahu, jak vybrat obrázek z pdf? Jak kopírovat obrázek PDF pomocí aplikace Reader DC

  1. V řádku nabídek klikněte na nástroj Vybrat, abyste mohli zvolit konkrétní obrázek.
  2. Vyberte možnost Editovat a zvolte možnost Kopírovat nebo podržte klávesovou zkratku Ctrl + C (nebo Cmd + C na počítači Mac) ke zkopírování obrázku.

Jak Kopírovat obrázek?

Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:

  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.
Jak dostat text z obrázku? Extrahování textu z jednoho obrázku
  1. Klikněte na obrázek pravým tlačítkem myši a pak klikněte na Kopírovat text z obrázku.
  2. Klikněte na místo, kam chcete zkopírovaný text vložit, a stiskněte Ctrl+V.

Jak dělat poznámky v PDF?

Použít můžete také přeškrtnutí a podtržení textu. Pro tyto nástroje je potřeba si otevřít sekci Nástroje a zvolit Poznámka. Poté už můžete stejným způsobem (tažením při stisknutém levém tlačítku myši) podtrhávat a přeškrtávat. Pokud jde o to, jak číst poznámky v pdf? Prohlížení poznámek

  1. Zvolte Nástroje > Poznámka. Na sekundárním panelu nástrojů se zobrazí sada nástrojů poznámek a na pravém panelu se zobrazí seznam poznámek.
  2. Pomocí nabídky Možnosti v pravém horním rohu seznamu poznámek proveďte libovolný z následujících úkonů: Rozbalte nebo sbalte poznámky.

Jak komentovat PDF?

Úpravy souborů PDF online

Jakmile aplikace Acrobat soubor načte, stačí se přihlásit a přidat komentáře. Soubor PDF můžete upravit pomocí panelu nástrojů. Můžete například přidat lístky s poznámkami, text a kresby od ruky. Soubor s poznámkami si stáhněte nebo získejte odkaz pro jeho sdílení.

By Doralynn

Jak převést obrázek do JPG? :: Jak převést do PDF?
Užitečné odkazy