Domovská stránka > C > Co Je Komerční Licence?

Co je komerční licence?

To znamená, že pokud produkt chcete používat, musíte za to tvůrci zaplatit. Takový software je obvykle možné používat jen dle omezení dané jeho licencí. Často je tak omezen počet instalací software současně, přenositelnost licence či právo modifikace produktu.

Přečtěte si více

Co znamená druhotná licence?

Druhotné licence jsou takové softwarové licence, které jejich původní vlastník zakoupil z distribuční sítě výrobce a převedl je na třetí subjekt. Lidé se také ptají, co to je retail licence? Licenci Retail (maloobchodní prodej) lze použít pouze na jednom zařízení najednou, ale je možné ji nainstalovat, přeinstalovat, nebo odinstalovat kolikrát chcete. Jakmile tuto licenci zakoupíte, je vaše navždy.

Co je to retail verze?

Retail - nebo-li plná verze, retail(krabicové) balení. Podporu Vám poskytuje přímo Microsoft, při změně počítače ji není problém znovu aktivovat na jiném PC (jiném hardware). Jedná se o nejdražší variantu. Podle toho, jak zjistit cislo licence windows? Spusťte si konzoli MS DOS neboli příkazový řádek (současný stisk kláves Windows + R a napsat příkaz cmd a stisknout Enter ) Do příkazového řádku napište wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey (viz. Obr. 1) a stiskněte klávesu Enter.

Jak ověřit licenci Windows?

2] Zkontrolujte Windows Klíč s uživatelským rozhraním softwarových licencí Parametr "dli" zobrazí aktuální informace o licenci s stavem aktivace. Výsledkem bude také typ klíče (Klíč pro maloobchod, OEM, MAK nebo KMS). Pokud stav licence uvádí "Licencovaný", nemáte problém. Kde koupit licenci Windows 10? Windows můžete koupit za plnou částku přímo v online obchodě Microsoftu, nebo u jeho partnerů. Je to nejjednodušší cesta, jak licenci získat a být si jistý, že máte 100% originální kopii. Nejlepší řešení pro firmy, nebo pro čestné jedince, kteří rádi zaplatí vývojářům za jejich tvrdou práci.

Co je lepší Windows 10 Home nebo pro?

Pokud se chystáte používat přes 128 GB RAM, budete potřebovat verzi Pro. Home zvládne maximálně 128 GB RAM. Protože je to ale opravdu vysoká hodnota, kterou nepodporuje běžný hardware, v noteboocích a počítačích se mu asi nepřiblížíte. Pokud potřebujete například server s 512 GB RAM, budete potřebovat Windows Pro. Co je nejlepší Windows? Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit (OEM), který si můžete pořídit za 4 290 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší microsoft Windows 10 z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie microsoft Windows 10 recenze a testy.

Co znamená Windows 10 pro?

Windows 10 Professional - funkce pro firemní prostředí

Nechybí ani Windows Store pro firmy a aktualizace pro Windows firmy. Pro profesionální verzi hovoří také možnost vzdálené plochy, tedy ovládání počítače na dálku a podnikový režim prohlížeče Internet Explorer označovaný EMIE.

By Maurey

Co je to výhradní licence? :: Jaké Windows koupit?
Užitečné odkazy