Domovská stránka > C > Co To Je Kindle?

Co to je Kindle?

Amazon Kindle je čtečka elektronických knih založená na technologii elektronického papíru (jedinou výjimkou je tablet Kindle Fire), umožňující lepší čitelnost a mnohem větší výdrž na baterie oproti LCD. Zařízení je vyvíjeno a prodáváno společností Amazon.com.

Přečtěte si více

Jak dostat e-knihu do Kindle?

V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna. Jak dostat Mobi do Kindle? E-knihu ve formátu Mobi nebo PDF si pošlete do svého Kindlu kliknutím na odkaz Zaslat Mobi u zakoupené e-knihy v sekci „Moje e-knihy“. Důležité: Pokud vlastníte Kindle 3G, nezapomeňte, že doručování souborů přes Whispernet/3G je zpoplatněno.

Jak dostat knihu do ctecky?

Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. Když to vezmeme v úvahu, jak ovládat kindle? Kindle

Kindle

Záruka24 měsíců
Dotykový displej Dotykový displej umožnuje ovládat přímo dotykem bez použití funkčních kláves - Dotykový displejano

Může se také zeptat, kde koupit kindle?

Kindle

Jak objednat Kindle do Česka

  • Jděte na Mailboxde.cz a založte si zde schránku.
  • Objednejte si Kindle Paperwhite z Amazon.de a jako dodací adresu uveďte svou německou, virtuální.
Lidé se také ptají, v jakém formátu stahovat knihy do kindle? Podporované formáty a čeština pro čtečky knih

Formáty pro Kindle čtečku: PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML, TXT. Pokud narazíte na formát, který není vaší čtečkou Kindle podporován, ve většině případů není problém daný formát online konvertovat do vámi požadovaného (čtečkou podporovaného) formátu.

Jak nahrat EPUB do Kindle?

ctecka EPUB nepodporuje. Nicmene nejste nijak vazana na Amazon. Knihy muzete normalne stahovat nebo kupovat v ceskych obchodech. Nebo i stahovat z ulozto. Můžete se také zeptat, kde stahovat knihy do kindle? Amazon.com

Stačí přejít do sekce Books, dále Kindle eBooks a zde seřadit položky od nejlevnějších a hledat knihy s označením $0.00. Nákup můžete provést rovnou přes čtečku Kindle, pokud máte připojení k internetu.

Jak pripojit Kindle k pocitaci?

Základní a velmi jednoduchá možnost. Kindle má microUSB konektor, stačí připojit čtečku k počítači a soubor nakopírovat do složky documents. Pokud je kniha ve správném formátu, objeví se vám mezi ostatními, jakmile Kindle od počítače odpojíte.

By Demetre

Jak spárovat Kindle? :: Jak se zbavit programu který nejde odinstalovat?
Užitečné odkazy