Domovská stránka > C > Co Jsou Počítačové Brýle?

Co jsou počítačové brýle?

Kancelářské brýle proti modrému světlu jsou speciálně určené pro uživatele, kteří pracují převážnou dobu na počítači. Čiré zorníky nezkreslují výsledný obrazový vjem, minimalizují škodlivé účinky způsobované modrým zářením obrazovek počítačů a LED zářivek a zmírňují pocit sucha v očích.

Přečtěte si více

Na co jsou brýle proti Modremu Svetlu?

Brýle proti modrému světlu chrání vaše oči před škodlivým modrým světlem z digitálních přístrojů a zářivek. Brýle jsou určené pro domácí použití jako ochrana před modrým světlem pro přirozenou tvorbu melatoninu před spaním. A další otázka, jak vybrat herní brýle? Kvalitní a vhodné materiály použité při výrobě rámu jsou také nezbytné, protože se určitě chcete při jejich nošení cítit pohodlně a potřebujete, aby byly brýle zároveň dostatečně odolné, když je budete používat několik hodin při práci nebo u počítačových her.

A další otázka, jak poznat brýle proti modremu svetlu?

Brýle na práci by měly blokovat modré světlo od 10 %-35 %.

Pokud hledáte brýle pro práci, tak si pořiďte ty, které mají čirá skla. Takové brýle blokují jen tu nejintenzivněji část modrého spektra, které očím škodí a ničí je, ale neblokují zbytek modrého světla, které potřebujeme, abychom měli dostatek energie.
Jak chránit oči před počítačem? Mějte své oči rádi a osvojte si následujících 10 tipů:

  1. Přizpůsobte jas monitoru okolí
  2. Chtějte monitor bez PWM.
  3. Nenechte se oslňovat.
  4. Zvětšete si písmo.
  5. Kupte si počítačové brýle.
  6. Dávejte si pravidelné přestávky.
  7. Střídejte vzdálenosti.
  8. Kapičky pomohou se zvlhčením oka.

Jak se měří velikost brýlí?

Pro určení správné velikosti brýlí změřte velikost očnice, šířku nosníku, délku stranic a přední šířku rámu brýlí, které už vlastníte a sedí vám. Rozměry změřte z vnitřní strany skel, v nejužším bodě nosníku, podél stranic a v nejširším rámu. Tip: Většina brýlí má rozměry popsané na vnitřní straně stranic. Podle toho, kdy nosit brýle proti modremu svetlu? Kdy nosit brýle s modrým filtrem

Obecně se dá tedy říct, že brýle s technologií blue control je vhodné nosit vždy, když jste vystavěni modrému světlu. Rozhodně byste je však měli používat při dlouhodobém působení modrého světla na váš zrak.

Podle toho, kde koupit brýle proti modrému světlu?

Další možností je nákup na internetu, například u prodejce Brainmarket, který nabízí celou řadu brýlí proti modrému světlu vlastní značky. Co je modre světlo? Modré světlo je takový typ světla, který produkují obrazovky našich telefonů, notebooků, televizí a tabletů. Modré světlo produkují i úsporné žárovky či zářivky. Je specifické tím, že aktivuje sítnici oka 100x více než světlo bílé a silně působí na lidský organismus.

Můžete se také zeptat, kde koupit brýle na čtení?

čtecí brýle, které jsou ke koupi na pultech různých obchodů. Seženete je v lékárnách, v supermarketech, v drogeriích a dokonce i ve vietnamských prodejnách. Ke koupi jsou také na čerpacích stanicích nebo v online obchodech. Sloužit by měly lidem, u kterých se objeví zhoršené vidění na blízko.

By Fonz

Jak si nezničit oči? :: Jak správně sladit barvy v interiéru?
Užitečné odkazy