Domovská stránka > C > Co Znamená Klávesa F4?

Co znamená klávesa F4?

Klávesa F4 jako jediná z první sady (prvních pěti) funkčních kláves umístěných vlevo nahoře na klávesnici nemá dnes žádný obecný význam. V kombinaci s klávesou ALT ji můžeme použít k zavření aktivního okna (viz. ALT+F4), ale to je asi vše.

Přečtěte si více

Jak přepnout funkci FN?

Stisknutím kláves Fn + Esc povolíte funkci Fn Lock a deaktivujete funkci klávesové zkratky. Co dělá klávesa F3? F3. Stisknutím F3 zahájíte vyhledávání textu v aktivním souboru, programu či v internetovém prohlížeči. Umožní vám tedy najít to, co potřebujete, mnohem rychleji a pohodlněji.

Co znamená F5?

Možná je někdy chvíle, kdy F5 nahradí šipky, ale při běžném použití počítače a zejména internetu je právě ef-pětka nejfrekventovanější klávesou. Pro úplnost doplním, že na tuto klávesu nemám namapovánu žádnou speciální akci. Jedná se tedy vždy o reload stránky, chcete-li aktualizaci či znovunačtení webu. Jak vypnout F4? Pokud klávesnice disponuje klávesou Fn funguje klávesová zkratka FN+F4 popř.

Tak jak použít klávesu f4?

Klávesové zkratky na notebooku HP

  1. fn + F1 – uspání počítače.
  2. fn + F2 – snížení jasu obrazovky.
  3. fn + F3 – zvýšení jasu obrazovky.
  4. fn + F4 – přepnutí monitorů (pokud jich máte připojených více)
  5. fn + F5 – poštovní klient.
  6. fn + F6 – internetový prohlížeč
  7. fn + F7 – ztlumení zvuku.
  8. fn + F8 – zeslabení hlasitosti.
Jak udělat F4? Zkus levý Ctrl+Alt+ů. Jinak si můžeš přepnout na anglickou klávesnici Levý Alt+Shift a pak napíšeš dolar Shift+4.

Když to vezmeme v úvahu, jak zapnout trvalé fn?

Jak aktivovat zámek FN (FN lock)?

Obvykle se nachází mezi klávesami CRTL, ALT, Win a mezerníkem po levé straně. U notebooků řady EliteBook je klávesa Fn lock na levé klávese Shift. Fn lock pak aktivujete stiskem a podržením klávesy Fn a jedním stiskem klávesy Shift.
Jak přepnout funkční klávesy? Pro jednorázové použití funkčních kláves lze použít FN+funkční klavesa (F1-F12). Pro trvalé přepnutí je třba použít některou z klávesových zratek, nebo změnu v SW pro klávesnici případně změnit nastavení v biosu.

Jak zapnout F3?

podporují také stisknutí jediné klávesy – F3. Tato možnost je tedy zase o něco jednodušší, tedy rychlejší, efektivnější. Klávesu F3 pro vyhledávání podporují také nápovědy programů (vyvolávají se standardně přes F1), pro změnu ji nelze použít v nových verzích kancelářských balíků MS Office, zde je třeba zadat CTRL+F.

By Jensen Kemmerer

Co je funkční klávesa? :: Jak napsat tabulátor?
Užitečné odkazy