Domovská stránka > J > Jak Napsat Podtržený Text?

Jak napsat podtržený text?

Nejrychlejší způsob podtržení textu je stisknout kombinaci kláves Ctrl+vy a začít psát. Pokud chcete podtržení ukončit, stiskněte znovu kombinaci kláves Ctrl+U. Text a mezery můžete také podtržení několika dalšími způsoby.

Přečtěte si více

Co je Grotesk?

Grotesk je označením pro styl bezpatkových písem, jehož zakladatelem se v roce 1832 stal William Thorowgood. W. T. přišel s úplně prvním bezpatkovým písmem, které pracuje s minuskulními znaky. Co je Egyptienka? Egyptienka (z francouzského Egyptienne) je písmo vycházející z antikvy, proto se také nazývá lineární antikva serifová nebo lineární písmo serifové (v klasifikačním systému Jana Solpery), v anglofonním světě také slab serif.

Také, co je to hůlkové písmo?

Hůlkové písmo. Alternativa ve výuce psaní. Hůlkové písmo. Je určena žákům se středně těžkým, těžkým mentálním postižením Navazuje na První čtení – alternativní výuka čtení globální metodou, využívá výhradně hůlkové písmo velké abecedy… Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit velikost písma? Změna velikosti písma

  1. Spusťte v zařízení aplikaci Nastavení .
  2. Klepněte na Displej.
  3. Klepněte na Rozšířená nastavení .
  4. Klepněte na Velikost písma.
  5. Pomocí posuvníku vyberte velikost písma.

Jak vybrat správný font?

Font musí být dostatečně výrazný (druh, řez, velikost) a zároveň mít stejnou energii jako téma článku. Jiný font si vybere autor článku o nejnovějším modelu IPhone, jiný autorka článku o módě v Paříži. Ale pozor, neznamená to, že musíte vybírat neobvyklé fonty, naopak. Jak ve Wordu zvetsit písmo? Změna velikosti vybraného textu

Pokud chcete vybrat celý text wordového dokumentu, stiskněte kombinaci kláves Ctrl + A. Na kartě Domů klikněte na velikost písma v poli Velikost písma.

Co je to Kapitálka?

Kapitálky jsou vyznačovací řez písma latinky, u kterého mají písmena tvar verzálek (velkých písmen), avšak velikost běžných malých písmen, minuskulí. Co je to řez písma? Řez písma je kresebná varianta základního typu písma. Těchto kresebných variant se používá pro vyznačování slova nebo i delšího textu. Je to např. tučné písmo nebo kurziva.

Jak kombinovat písma?

Při kombinaci fontů není nutné se ohlížet na patky a další prvky písmen, fonty musí vizuálně ladit a vzájemně se doplňovat. Obecně ale platí, že není příliš vhodné kombinovat více než dva fonty. Sázka na jistotu je kombinace nadpisového případně bezpatkového fontu pro nadpisy a patkového písma pro text.

By Nancee

Jak přidat písmo? :: Co je Bezpatkový font?
Užitečné odkazy