Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Android 11?

Jak nainstalovat Android 11?

Návody: Instalace beta verze systému Android 11

  1. Prostřednictvím telefonu vstupte na web.
  2. Přihlaste se na něm skrze účet, který v telefonu máte.
  3. Vyberte si ze seznamu podporovaných zařízení níže.
  4. Potvrďte u něj odeslání aktualizace.
  5. Na telefonu postupujte dle pokynů.

Přečtěte si více

Tak jak aktualizovat android 4.0 4?

Klikněte na položku ,,Informace o tabletu“ a v pravé horní části obrazovky uvidíte možnost ,,Aktualizace systému“. Klepněte na ni a uvidíte následující obrazovku, na které zvolte možnost ,,Zkontrolovat ihned“. Dále postupujte podle instrukcí na obrazovce. Můžete se také zeptat, co umí miui 12? MIUI 12 se tak dočká například zbrusu nových animací počasí ve stylu time-lapse videí. Zrovna tak zde máme přepracovanou animaci otočení displeje a také animace jednotlivých aplikací spouštění, zavření, minimamalizace, obnovení apod.

Které telefony Xiaomi dostanou MIUI 13?

Telefony Xiaomi

Xiaomi 11T (globální verze) dostává od 22. dubna 2022 aktualizaci na V13.0.3.SKWMIXM. Jde o MIUI 13.0 postavenou na Androidu 12. Xiaomi 11T Pro (evropská verze) dostává od 18. dubna 2022 aktualizaci na V13.0.9.SKDEUXM. Jde o MIUI 13.0 postavenou na Androidu 12.
Které telefony dostanou MIUI 13? MIUI 13 je důležitá aktualizace

Konkrétně MIUI 13 obdrží Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra, Mi 11i, Mi 11X, Mi 11X Pro, Mi 11 Lite 4G, Xiaomi 11T a 11T Pro. Přesvědčen o tom je španělský server Xiaomi Adictos.

Lidé se také ptají, jaké telefony dostanou android 13?

Závěrem připomeňme neoficiální telefonů Xiaomi, Redmi a POCO, které mají Android 13 dostat:

  • Mi 10S.
  • Mi 11/Pro/Ultra.
  • Mi 11i/11X/11X Pro.
  • Xiaomi 11X/HyperCharge.
  • Xiaomi 11T/Pro.
  • Xiaomi 12/Pro/Lite.
  • Xiaomi 12S/Pro.
  • Mi 11 Lite 4G/5G/LE/Lite NE 5G.
Pokud jde o to, kdy vyjde miui 13? prosince prezentovalo Xiaomi poslední letošní velkou várku novinek. Kromě nové řady telefonů Xiaomi 12, sluchátek TWS Earphones 3 a hodinek Watch S1 byla představena také nejnovější verze grafické nadstavby MIUI. Krátce na to přišly další dobré zprávy: aktualizace na MIUI 13 začnou v 1. čtvrtletí roku 2022.

Může se také zeptat, jak nainstalovat beta verzi android 12?

V systému Android to lze provést dvěma způsoby:

  1. Přejděte do Nastavení > Informace o telefonu > Číslo sestavení. Pokud číslo sestavení začíná na S2B, používáte beta verzi systému Android 12.
  2. Restartujte zařízení. Zobrazí se vám zpráva s informací, že máte na zařízení nainstalovanou beta verzi systému Android.
Jak přeinstalovat Android v Autoradiu? Jak nainstalovat Andorid auto aplikaci v Česku? Verze Androidu 10 mají Andoroid auto aplikaci vestavěnou a není třeba ji stahovat. Android verze 5 až 10 si mohou Android auto stáhnout z Google play. Android verze 12 bude mít Android auto zahrnutou v Google Assistant a nebude tak možné si jí vůbec stáhnout.

Jak se vrátit k předchozí verzi Android?

Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový “rollback” balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.

By Wainwright Tadiello

Jak aktualizovat počítač? :: Jak si stáhnout Android do mobilu?
Užitečné odkazy