Domovská stránka > J > Jaká Sluchátka K Pc?

Jaká sluchátka k PC?

Na co dalšího se při výběru sluchátek k počítači zaměřit

  • Sluchátka okolo uší – jsou pohodlná i při delším poslechu a dobře hrají. Kvůli vyšší hmotnosti a větším rozměrům jsou méně skladná a hůře přenositelná.
  • Sluchátka na uši – mají zpravidla lehčí a drobnější konstrukci (jsou skladnější a lépe se přenáší).

Přečtěte si více

Jak vybrat Herní sluchátka s mikrofonem?

Lepší modely mají nožičku mikrofonu z ohebného materiálu, takže si lze jeho pozici nastavit podle vlastního gusta. Úplně nejlepší volbou je pak odnímatelný mikrofon. Kdo by chtěl headset používat třeba i jako sluchátka na ven, jednoduše mikrofon odmontuje a může vyrazit. Jak vybrat bezdrátová sluchátka? Testy bezdrátových sluchátek 2022 – vítěz testu nejlepší bezdrátové sluchátka

  • Sony WH-1000XM3 – 30 hodin, 255g, více… hodnocení 1,3.
  • Apple AirPods PRO – 4,5 hodin, 10,8g, více…
  • Samsung Galaxy Buds SM-R170 – 6 hodin, 5,6g, více…
  • Apple AirPods 2019 – 5 hodin, 8g, více…
  • Marshall Major III Bluetooth – 30 hodin, 178g, více…

Podle toho, jak si vybrat sluchátka?

Čím vyšší citlivost, tím lepší reprodukce zvukového signálu. Vyšší hodnota znamená i větší hlasitost, tudíž vaše sluchátka budou hrát hlasitěji. Pro zařízení s nízkým výstupním výkonem, jako jsou např. MP3 přehrávače, jsou vhodná sluchátka s vysokou hodnotou citlivosti nad 100 dB/mW a nízkou impedancí do 80 ohmů. Může se také zeptat, jak vybrat headset? Herní sluchátka musí být pohodlná – je to jeden z nejdůležitějších hráčských požadavků, protože někdy mívají headset na uších i několik hodin v kuse. Ze špatných sluchátek vás mohou bolet uši i celá hlava, rozhodně tedy komfort zohledněte při výběru.

Také, jaká bezdrátová sluchátka k pc?

Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o HyperX Cloud II Red, který si můžete pořídit za 1 989 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší sluchátka k PC z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie sluchátka k PC recenze a testy. Jak vybrat špuntová sluchátka? Při výběru špuntových sluchátek se zaměřte na modely, které mají v příslušenství více velikostí špuntů. Díky tomu si budete moci sluchátka uzpůsobit svým potřebám. Většina sluchátek umožňuje propojení s jiným zařízením pomocí 3,5 mm konektorem. Lepší sluchátka pak mohou disponovat 6,3 mm konektorem.

Jaká kvalitní sluchátka k notebooku?

Ke stolnímu počítači i k notebooku doporučujeme sluchátka přes hlavu (sluchátka s hlavovým mostem). Ve srovnání s podobně drahými sluchátky do uší lépe hrají a bývají pohodlnější – rozdíl poznáte zejména při delším poslechu. Také, jaké jsou nejlepší bezdrátová sluchátka?

Dlouhodobě nejlépe hodnocené bezdrátová sluchátka
TOPNázevHodnocení
1.Apple AirPods 2019 MV7N2ZM/A1,3
2.QCY T1C1,8
3.Apple AirPods PRO MWP22ZM/A1,1
2 další řádky

Podle toho, jak dlouho vydrží bezdrátová sluchátka?

Způsob napájení a výdrž bezdrátových sluchátek

Kapacita baterie i spotřeba energie se u jednotlivých druhů liší, kapacita se uvádí v miliampérhodinách (mAh). Výdrž baterie se u jednotlivých druhů velmi liší, na trhu najdete sluchátka s výdrží cca 2 – 180 hod. Dobití baterie trvá dle druhu sluchátek 0,5 – 24 hod.

By Erin

Jak poznat kvalitní sluchátka? :: Jaká je poslední verze Windows 10?
Užitečné odkazy