Domovská stránka > J > Jak Nastavit Bio Na Instagramu?

Jak nastavit bio na Instagramu?

Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil. V horní části obrazovky klepněte na Upravit profil a pak na Bio. Napište si bio a přidejte URL svého webu. Klepněte na Hotovo (iPhone) nebo na (Android).

Přečtěte si více

Co znamená Sledujici na Instagramu?

Umožňuje zobrazit seznam lidí, které sledujete ( Následující ) a také ti, kteří vás sledují ( Následovníci ). Můžete jej použít k tomu, abyste zjistili, zda byla vaše kontrola vrácena, a pokud ne, přestat sledovat ty, kteří vás nesledují, pomocí funkcí integrovaných v aplikaci. Jak to funguje na Instagramu? Instagram, obrázková sociální síť, kterou můžete používat vlastně jenom pouze pokud máte mobilní telefon. Webovou podobu má částečnou, zásadní pro používání ale je, abyste fotili a fotili a fotili. Mobile, ale můžete třeba i foťákem či zrcadlovkou a fotky tam poté nahrávat.

Co je to post na Instagramu?

Jeden příběh v jednom postu

Už nemusíte vybírat ten nejlepší záběr. Teď se do jednoho příspěvku vejde až 10 fotografií nebo videí. Instagram na svém blogu zmínil, že tento typ příspěvků má zachovat trvalé vzpomínky. Zkrátka jedním postem odvyprávíte svůj příběh.
Co vše spadá pod Facebook? Všechny aplikace a služby společnosti, jakými je nejen Facebook, ale i Messenger, Instagram, WhatsApp, Horizon (platforma virtuální reality) nebo Oculus (výrobce AR a VR příslušenství) a další, tak budou zastřešeny společností Meta. Dosud to byla společnost Facebook, což jasně odkazovalo ke stejnojmenné sociální síti.

Můžete se také zeptat, co je facebook výklad?

Facebook (zkráceně FB) je celosvětová sociální síť umožňující především komunikaci mezi uživateli. Byl přeložen do 68 jazyků (včetně češtiny) a dosud se do něj zaregistrovalo přes 800 miliónů aktivních uživatelů. Co všechno spadá pod Facebook? Pro svůj „holding“ totiž zvolil označení FACEBOOK. Z Facebooku jako mateřské firmy, pod kterou patří Facebook jako sociální síť, Instagram, WhatsApp, virtuální realita Oculus či nová měna Libra, je nově FACEBOOK, psáno velkými písmeny.

Kdo vlastní Viber?

Viber spadá do širokého portfolia významného japonského internetového hráče Rakuten, který firmu koupil v roce 2014 za 900 milionů dolarů. Kdo vlastni Viber?

VývojářRakuten
Aktuální verze15.9.0.5 (20. srpna 2021)
Operační systémiOS 7 nebo novější Android 4.4 nebo novější WindowsPhone Windows
Typ softwaruCross platform
Licenceproprietární software
4 další řádky

Co jineho než WhatsApp?

Velmi oblíbená je i aplikace Viber, která uživatelů nabízí kompletní funkce jako má WhatsApp. Aplikace podporuje i audio nebo videohovory. Stejně jako u dalších konkurentů je k dispozici šifrování end-to-end a podobně jako u Telegramu lze nastavit, aby se zprávy po čase samy smazaly.

By Sirotek

Jaké hodnoty může mít bit? :: Jak dlouho funguje Instagram?
Užitečné odkazy