Domovská stránka > J > Jak Apple Watch Pocitaji Kroky?

Jak Apple Watch pocitaji kroky?

Vždy když budete chodit nebo běhat podle popsaného postupu, Apple Watch budou pokračovat v kalibraci akcelerometru sledováním délky vašich kroků při různých rychlostech. Kalibrace může zlepšit i přesnost výpočtu kalorií v aplikaci Cvičení a výpočty kalorií, vzdálenosti a kroužků Pohybu a Cvičení v aplikaci Aktivita.

Přečtěte si více

Jak otevrit soubory na iPhonu?

Jak otevřít soubor ZIP na iPhonu nebo iPodu touch

  1. Otevřete aplikaci Soubory a vyhledejte soubor ZIP, který chcete rozbalit.
  2. Klepněte na soubor ZIP.
  3. Vytvoří se složka obsahující rozbalené soubory. Chcete-li změnit název složky, stiskněte ji a podržte a pak klepněte na Přejmenovat.
  4. Klepnutím otevřete složku.
Jak nahrat soubory do iPhone? Přenos souborů mezi iPhonem, iPadem nebo iPodem touch a počítačem
  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Sdílení souborů
  4. V seznamu vlevo vyberte aplikaci, jejíž soubory chcete mezi zařízením a počítačem přenést.

Kam se stahují soubory z Uschovny?

Většinou je nastavené ukládání do složky v pc stažené soubory. Poté najdete stažený soubor a pomocí programu ho rozbalíte. Jak se podívat na historii? Jak se podívat do historie počítače

Klikněte na Nastavení a Historie. To je varianta pomalejší. Rychlejší verze je současný stisk kláves CTRL + H. Pokud chcete smazat jen jednu položku, klikněte na tři tečky a následně odkaz Ostranit z historie.

Jak zobrazit historii anonymního okna?

Při standardním nastavení se vám v rozevíracím okně zobrazí seznam naposledy zavřených záložek. Pokud však potřebujete zobrazit stránky, které jsou ještě starší, pak vyberte možnost Full History – pak se vám totiž zobrazí veškeré stránky, které jste v anonymním režimu prohlížeče Google Chrome navštívili. Jak vypnout historii vyhledávání? Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google . Ovládací prvky. Na kartě „Aktivita na webu a v aplikacích“ klepněte na Vypnout. Pokud vidíte možnost Zapnout, znamená to, že Aktivita na webu a v aplikacích je vypnutá a historie vyhledávání se neukládá do účtu Google.

A další otázka, kde najdu historii na youtube?

Po přihlášení naleznete na stránce myactivity.google.com videa, která jste sledovali v aplikaci YouTube nebo na webu, když jste byli přihlášeni ke svému účtu. Lidé se také ptají, jak obnovit historii na youtube? Jak obnovit historii YouTube

  1. Přihlaste se na YouTube pomocí svého účtu.
  2. V rozhraní YouTube budeme mít nabídku umístěnou na levé straně obrazovky, bude zde několik možností a v tomto případě budeme muset najít jednu z "Záznam" nalezen v sekci "Knihovna"
  3. Jakmile jsme uvnitř, můžeme si užít historii videa na YouTube.

Jak hledat v historii podle data?

Přihlaste se v Chromu do svého Google účtu. Po zadání vyhledávaného pojmu rozklikněte hamburger menu vlevo od loga Google. Vyberte „Vaše data ve vyhledávání“

By Vezza Surano

Jak se dostat do telefonu přes počítač? :: Jak zobrazit historii iPhone?
Užitečné odkazy