Domovská stránka > K > Kde Najdu Aktivační Kód Netflix?

Kde najdu aktivační kód Netflix?

Mobilní zařízení

Přihlaste se na webové stránky Netflixu a přejděte do sekce Účet. Ve spodní části stránky vyberte Servisní kód. Objeví se váš servisní kód.

Přečtěte si více

Jak změnit zemi na Netflixu?

Netflix je dostupný ve více než 190 zemích světa. Každá země má vlastní katalog originálních a licencovaných TV pořadů a filmů. Zemi vašeho účtu nemůžete změnit, pokud se nepřestěhujete. Může se také zeptat, kolik zařízení jde na netflix? Netflix umožňuje vytvořit až pět profilů, přičemž podle tarifu lze souběžně streamovat na 1, 2 nebo 4 zařízeních současně. Tato možnost je ale určena výhradně pro členy jedné domácnosti.

Podle toho, kde koupit netflix kartu?

Karty je možné koupit v hodnotách 400, 1 000 nebo 4 000 Kč v prodejnách Billa nebo trafikách sítě Geco. Již během pár dní se však rozšíří prodejní místa o další po celém Česku. Koupit si tak předplacenou kartu Netflix budete moct i v Kauflandu, Penny marketu, Pepco, Expert či prodejnách drogerií dm. Jak sledovat Netflix zdarma? Stačí, když si otevřete stránku netflix.com/watch-free a vyberete si titul, který vás zajímá. Výběr sice není tak velký, jako v případě placeného Netflixu, ale i tak si rozhodně vybere každý. Filmy jsou ke zhlédnutí celé, u seriálů si můžete pustit jen první díl.

Jak se dívat na VOYO zdarma?

Pokud zvolíte při aktivaci předplatného VOYO NA ZKOUŠKU, máte možnost vyzkoušet službu na 7 dní zdarma. Při aktivaci této zkušební doby se Vám v průběhu prvních 7 dní (168 hodin od aktivace) platba nestrhne. Jak odebrat zarizeni z Netflixu? 1.Odeberte zařízení

  1. Nejprve otevřete aplikaci Netflix a přejděte do sekce účtu.
  2. Jakmile jste v nastavení účtu, najdete možnost Odhlásit se ze všech zařízení.
  3. Stisknutím této možnosti a potvrzením odpojíte tento účet od všech zařízení.

Když to vezmeme v úvahu, jak zrusit placeni netflixu?

Současným členem Netflixu

  1. Svoje členství zrušíte na adrese netflix.com/cancelplan.
  2. Po zrušení nám na adresu [email protected] z e-mailové adresy přidružené k danému účtu pošlete žádost o smazání svého účtu Netflix.
Může se také zeptat, jak zmenit heslo netflix? Jak změnit heslo k Netflixu
  1. Přejděte na netflix.com/loginhelp.
  2. Vyberte E-mail.
  3. Zadejte svou e-mailovou adresu a vyberte možnost Pošlete mi e-mail.
  4. Postupujte podle pokynů v e-mailu na obnovu hesla, který vám pošleme.

Jak Odhlasit účet na Netflixu?

Chcete-li to provést z webového prohlížeče, nejprve navštivte Netflix.com a klikněte na svůj profil v pravém horním rohu, klikněte na „Váš účet“. Na další obrazovce přejděte dolů na Nastavení a klikněte na „Odhlásit se ze všech zařízení“. Nyní klikněte na „Odhlásit“ a váš účet Netflix bude odhlášen ze všech zařízení.

By Benenson

Jak se přihlásit na Apple? :: Jak ovládat Netflix?
Užitečné odkazy