Domovská stránka > J > Jak Obnovit Iphone Že Zálohy Na Icloudu?

Jak obnovit iPhone že zálohy na iCloudu?

Přejděte do sekce Nastavení > Obecné > Obnovit a zvolte možnost Smazat data a nastavení. Na obrazovce Aplikace a data zvolte možnost Obnovit ze zálohy iCloud a přihlaste se svým Apple ID. Zobrazí se vám možnost Vybrat zálohu, vyberte nejnovější dostupnou zálohu dat v iCloudu.

Přečtěte si více

Kde najit zálohu iTunes?

V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes. Klikněte na volbu Souhrn. Klikněte na Obnovit ze zálohy. Tak jak uvolnit místo? Postup: Přejděte na Start > Nastavení > Systém > Úložiště > Uvolnit místo teď.

Tak co znamená na iphonu v ulozisti jine?

Kategorie úložiště iPhonu

Kategorie Jiné je velká a rozmanitá: zahrnuje systémové soubory, mezipaměť (cache), hlasy Siri (pokud jste si stáhli další hlasy), log soubory, aktualizace a mnoho jiných souborů. Za nadrozměrnou kategorii Jiné může častokrát streamování hudby a videa.
Jak promazat systém iPhone? Buď otevřete Nastavení, v něm rozklikněte sekci Obecné a sjeďte níže, kde vyberte Úložiště: iPhone. Zapněte přepínač Odložit nepoužívané a tímto funkci aktivujete.

Kolik stojí uloziste Google?

Pokud si předplatné pořídíte na celý rok, zaplatíte celkem 599,99 korun. 200 GB pro Google Drive, Google Fotky a Gmail - cena je 79,99 korun za měsíc. Pokud si předplatné koupíte na celý rok, zaplatíte celkem 799,99 korun. 2 TB pro Google Drive, Google Fotky a Gmail - cena je 299,99 korun za měsíc. Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit uloziste iphone? Jděte ve svém iOS zařízení do nabídky Nastavení. Tam rozklikněte Obecné a následně Úložiště a využití iCloudu. Zde v sekci Úložiště rozjeďte volbu Spravovat úložiště.

Co se stane kdyz Prestanu platit iCloud?

Co se stane, když snížíte nebo zrušíte tarif iCloud+

Pokud objem dat na iCloudu překročí kapacitu úložiště, iCloud nebude data synchronizovat ani aktualizovat. iCloud se znova aktualizuje, jakmile navýšíte kapacitu úložiště nebo uvolníte prostor smazáním nepotřebných dat.
Jak smazat Fotky z iPhonu ale ne z iCloudu? Pokud Fotky na iCloudu chcete vypnout všude, postupujte takhle: Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště > Fotky a klepněte na Vypnout a smazat.

Jak stáhnout Fotky z iCloudu do notebooku?

V aplikaci Fotky zkuste v pravém horním rohu zmáčknout “Importovat” a poté “Z připojeného zařízení”… Aplikace Fotky je na Windows součást operačního systému a teoreticky by mělo přes ní jít stáhnout fotky z iPhonu – přes Importovat / Z připojeného zařízení (v pravém horním rohu).

By Wilek

Jak najit prací v Německu? :: Jak dokoupit uloziste na iCloud?
Užitečné odkazy