Domovská stránka > C > Co Je Infrastruktura Firmy?

Co je infrastruktura firmy?

Infrastruktura je soubor základního vybavení, které zajišťuje nebo umožňuje fungování nějakého systému. Infrastruktura (Infrastructure) je soubor základního vybavení, které zajišťuje nebo umožňuje fungování nějakého systému, například státu, města, oblasti, firmy, výrobní haly nebo třeba kanceláře.

Přečtěte si více

Můžete se také zeptat, co je to veřejná infrastruktura?

Veřejnou infrastrukturou jsou pozemky, stavby a zařízení (infrastruktura dopravní či technická, občanské vybavení a veřejné prostranství) zřizované nebo užívané ve veřejném zájmu. Do dopravní infrastruktury patří například stavby pozemních komunikací, drah, vodních cest, letišť a s nimi souvisejících zařízení. Co je infrastruktura obce? Technickou infrastrukturou, zahrnující zejména napojení obcí na veřejný vodovod, napojení na kanalizaci, zavedení plynu ze sítě a skládku tuhých domovních odpadů, patří Středočeský kraj mezi nejslabší ze všech krajů ČR.

Lidé se také ptají, kdo schvaluje plánovací smlouvu?

Uzavřít plánovací smlouvu vyžaduje stavební úřad v rámci územního řízení tam, kde stavební záměr nelze realizovat bez vybudování nebo úpravy veřejné dopravní a technické infrastruktury, tedy například prodloužení silnice či vodovodu. Co je to plánovací smlouva? Plánovací smlouva je smlouva mezi obcí (krajem) a žadatelem o spoluúčasti žadatele na vybudování nové nebo na úpravách stávající veřejné infrastruktury. Návrh plánovací smlouvy se přikládá k žádosti o vydání regulačního plánu (§ 66 odst. 3 písm. f).

By Welsh

Co je lepší inkoustová nebo laserová tiskárna? :: Co je a není ISVS?
Užitečné odkazy