Domovská stránka > J > Jak Otestovat Odkaz?

Jak otestovat odkaz?

Naskenujte odkaz pomocí skeneru odkazů

Propojte skenery jsou webové stránky a doplňky, které vám umožňují zadat adresu URL podezřelého odkazu a zkontrolovat jej z hlediska bezpečnosti. Norton SafeWeb, URLVoid a ScanURL nabízejí kontrolu bezpečnosti odkazů.

Přečtěte si více

Jak vložit odkaz do PDF?

Vytvoření odkazu na soubor přílohy

  1. Otevřete PDF, který obsahuje přiložený soubor PDF.
  2. Přejděte do místa, kde chcete vytvořit odkaz.
  3. Vyberte Nástroje > Upravit PDF > Odkaz > Přidat nebo upravit a zvolte oblast pro odkaz.
Může se také zeptat, jak otevřít odkaz ve wordu? Pokud to potřebujete, klikněte na otevřít ve Wordu. Pokud chcete vytvořit hypertextový odkaz, klikněte na vložit > odkaz. Do pole zobrazený text zadejte text, na který budou lidé kliknout. Pokud chcete vytvořit odkaz na webovou adresu, zadejte nebo vložte adresu do pole adresa .

Když to vezmeme v úvahu, jak vložit odkaz na soubor do wordu?

Vložení nebo propojení se souborem ve Wordu

  1. Přejděte na Vložení > objektu.
  2. Vyberte Vytvořit ze souboru.
  3. Vyberte Procházet a zvolte soubor, který chcete použít.
  4. Vyberte Vložit.
  5. Zvolte Zobrazit jako ikonu pro vložení nebo Odkaz na soubor pro odkaz.
  6. Vyberte OK.
Jak zkopírovat odkaz do prezentace? Vyberte text, obrazec nebo obrázek, který chcete použít jako hypertextový odkaz. Vyberte Vložení > Odkaz a pak vyberte požadovanou možnost: Umístění do tohoto dokumentu – odkaz na konkrétní snímek v prezentaci. Vytvoření nového dokumentu – odkaz z prezentace na jinou prezentaci.

Jak vložit do Powerpointu odkaz na Excel?

V aplikaci PowerPoint klikněte na snímek, do kterého chcete vložit data zkopírovaná z listu. Na kartě Domů klikněte na šipku pod tlačítkem Vložit a potom klikněte na Vložit jinak. V okně Vložit jinak klikněte na Vložit odkaz a potom v seznamu Jako zvolte Objekt List aplikace Microsoft Excel. Jak vložit křížový odkaz na obrázek? Třeba „Vysvětlení vzestupného trendu obsahuje obrázek 2“. Na kartě Vložení klikněte na Křížový odkaz. V poli Typ odkazu klikněte na rozevírací seznam a vyberte, na co chcete vytvořit odkaz. Seznam dostupných možností závisí na typu položky (nadpis, číslo stránky a další), na kterou vytváříte odkaz.

A další otázka, jak skrýt odkaz?

Způsobů jak skrýt odkaz je celá řada. Od těch nejprimitivnějších jako je skrývání textu pod obrázek, stejná barva písma a pozadí přes pokročilejší např. pomocí skriptovacích jazyků až po ty technicky velmi pokročilé. Může se také zeptat, jak schovat odkaz do textu? Do textového editoru napište text, který má směrovat na daný soubor nebo URL. Označte text kurzorem myši (zvýrazněte ho). V nástrojové liště bloku TEXT klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT ODKAZ. Otevře se nové okno VYTVOŘIT HYPERTEXTOVÝ ODKAZ.

Jak přejmenovat URL?

Klepněte pravým tlačítkem myši na požadovaný odkaz v aplikaci. Vyberte volbu Přejmenovat následovně: Chcete-li přejmenovat odkaz na objekt, klepněte postupně na volby Položka aplikace, Přejmenovat. Chcete-li přejmenovat odkaz na soubor nebo adresu URL, klepněte na volbu Přejmenovat.

By Celie Mukkesh

Co je lepší iOS nebo Android? :: Jak poznat rovnici elipsy?
Užitečné odkazy