Domovská stránka > J > Jak Na Youtube Vypnout Zvuk?

Jak na YouTube vypnout zvuk?

Zapnutí, vypnutí a přizpůsobení vibrací a zvuků oznámení:

  1. Klepněte na ikonu účtu .
  2. Klepněte na Nastavení.
  3. Klepněte na Oznámení.
  4. Klepněte na možnost Vypnout zvuky a vibrace.
  5. Nastavte požadovaný čas začátku a konce intervalu.

Přečtěte si více

Jak vypnout oznameni YouTube?

Vyberte možnost Aplikace a oznámení . Klepněte na Oznámení. Klepněte na YouTube. Zapněte nebo vypněte oznámení. Můžete se také zeptat, jak vypnout automaticke prehravani youtube? Zapnutí nebo vypnutí automatického přehrávání

  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V dolní části přehrávače klepněte na přepínač automatického přehrávání a nastavte ho na zapnuto nebo vypnuto .

Jak se vyhnout věkovému omezení na YouTube?

Eliminace ověření věku: Vložte do URL adresy řetězec "nsfw", a můžete si prohlédnout videa i bez zbytečného přihlašování k účtu... Odstraňte ověření věku: Některé klipy jsou „chráněny“ pomocí ověření věku. Pro normální zobrazení klipu se musíte přihlásit (stačí nově vytvořený účet). Jak u videa odstranit zvuk? Pro uživatele systému Windows můžete pomocí programu Windows Movie Maker odebrat zvuk z videa v počítači. Jedná se o výkonnou funkci speciálně pro Windows, kterou můžete použít k odstranění zvuku z videa MP4, MKV nebo jiného formátu.

Jak Vypípat zvuk?

Jednoduchý způsob, jak překryt nežádoucí audio obsah ve videu, je aplikace Beep – Censor videos easily. Aplikace je poměrně jednoduchá, vložíte video z galerie, pustíte a pak přidržením prstu na displeji označujete místa, která se mají „vypípat“. Co je zvýrazněný komentář na YouTube? Existují dva styly značek: zvýrazněný komentář a zvýrazněná odpověď. Jediným rozdílem je typ komentáře: zvýrazněná odpověď se zobrazí, pouze pokud je cílovým komentářem odpověď.

Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde zvuk na youtube?

Pokud vám nefunguje zvuk a zjistíte, že je tlačítko hlasitosti u videí na YouTube vypnuté , vyzkoušejte následující kroky pro odstraňování problémů: Ověřte, že máte v prohlížeči nebo zařízení zapnutý zvuk nebo hlasitost. Zkontrolujte nastavení zvuku ve vašem zařízení. Restartujte prohlížeč nebo zařízení. Jak změnit e mail na YouTube? Chcete-li změnit e-mailovou adresu na YouTube, postupujte podle pokynů pro změnu e-mailové adresy účtu Google. Pokud je váš kanál v současnosti propojen s nějakým účtem značky, můžete změnit vlastníky a správce kanálu.

Jak vypnout automaticke prehravani videí?

Z Google Chrome mizí funkce, kterou jste nejspíš používali i vy

  1. Stiskněte svoji profilovou fotografii v levém horním rohu displeje.
  2. Vyberte v menu Nastavení a soukromí
  3. Běžte do Využití dat a zvolte Automatické přehrávání videa > Nikdy.

By Cuda Mccoun

Jak zrušit uzamčení obrazovky? :: Jak zrušit automatické předplatné Avast?
Užitečné odkazy