Domovská stránka > J > Jak Dát Dokument Na Plochu Telefonu?

Jak dát dokument na plochu telefonu?

Uložení ve formátu PDF

Klepněte na Tisk. Na tabletu se zobrazí stránka Uložit výstup jako . Zvolte umístění svého PDF, zadejte nový název a klepněte na Uložit. V telefonu se PDF automaticky uloží do složky dokumenty .

Přečtěte si více

Jak přesunout PDF na plochu telefonu?

Stačí přidržet prst na souboru a v menu vybrat dát zástupce na plochu. Jak nastavit tapetu na Windows? Microsoft udělal nastavení automatické změny tapet co možná nejjednodušší, aby jej zvládl každý uživatel. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši kamkoli na plochu, v zobrazené nabídce zvolit Přizpůsobit -> Pozadí plochy a vybrat složku s vašimi obrázky/fotografiemi.

Jak nastavit tapetu monitoru?

Nové: Nastavte tapetu v aplikaci Nastavení

V části Choose Your Picture (Vybrat obrázek) klikněte pravým tlačítkem na obrázek na pozadí a vyberte „Set for monitor 1“ (Nastavit pro monitor 1), „Set for monitor 2 (Nastavit pro monitor 2)“ nebo na kterémkoli jiném monitoru, na kterém jej chcete použít.
Můžete se také zeptat, kde hledat tapety na pc? Tapetytapetytapety

Namátkou třeba:

  1. Awsomewallpapersblog.com.
  2. Goodwp.com.
  3. Wallpaperswide.com.
  4. Desktopography.net.
  5. Wallbase.net.
  6. Widewallpapers.net.
  7. Simpledesktops.com.
  8. Wallpapershd.org.

Co je to ambient Mode?

Moderní QLED Smart TV disponují funkcí Ambient mode, která umožní proměnit Vaši televizi v téměř neviditelnou, nebo naopak viditelnou ale ne tak jak by jste u televizoru očekávali. Jak aktivovat červené tlačítko Samsung? Kontrolu připojení pak v Menu > Obecné > Síť > Stav sítě.. 3) Na dálkovém ovladači stiskněte tlačítko Smart Hub: 4) V liště najeďte na APPS a kategorie Informace. V této kategorii nalezněte aplikaci „HbbTV“, stáhněte ji a následně spusťte.

Jak vypnout ambient Mode Samsung?

Spusťte aplikaci SmartThings, klepněte na hlavní nabídku a poté pomocí nabídky Devices (Zařízení) otevřete seznam zařízení. Krok 2. Ze seznamu zařízení vyberte připojený televizor a klepněte na možnost Ambient Mode (Režim Ambient). Můžete se také zeptat, jak nastavit gif na google? Vyberte Nastavení . V sekci Účty vyberte Synchronizace a služby Google. Vyberte Správa synchronizovaného obsahu. Můžete zvolit, co chcete synchronizovat.

Jak nastavit tmavý režim na Google?

Zapnutí tmavého motivu

  1. V zařízení Android spusťte Google Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení Motivy.
  3. Vyberte motiv, který chcete použít:

By Andromede Sabater

Jak změnit tapetu obrazovky? :: Jak nastavit obrazek na plochu Macbook?
Užitečné odkazy