Domovská stránka > J > Jak Dát Tapetu Na Plochu?

Jak dát tapetu na plochu?

Výběr tapety pozadí

  1. Klikněte na plochu pravým tlačítkem a vyberte možnost Nastavit tapetu.
  2. Vyberte obrázek, který chcete nastavit jako tapetu. Také můžete nastavit, aby se tapeta každý den měnila nebo obnovovala.

Přečtěte si více

Podle toho, jak si dát tapetu na počítač?

Klikněte pravým tlačítkem myši na ploše (desktop) a zvolte Přizpůsobit. Vidíte aktuální pozadí plochy – to výchozí, kterí si Windows10 nastaví sami. Vy si jej ale můžete změnit, stačí vybrat jeden z motivů nebo kliknout na Procházet a vybrat vaši tapetu – wallpaper – fotografii. Jak nastavit tapetu na Windows? Microsoft udělal nastavení automatické změny tapet co možná nejjednodušší, aby jej zvládl každý uživatel. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši kamkoli na plochu, v zobrazené nabídce zvolit Přizpůsobit -> Pozadí plochy a vybrat složku s vašimi obrázky/fotografiemi.

Jak zakázat změnu pozadí plochy?

Klikněte na ploše pravým tlačítkem myší objeví se přizpůsobit objeví se nastavení tapety odklikněte zatržítka na obrázcích která nechcete zobrazovat a uložte změny. Jak dát obrázek na plochu? Dej fotku do zvláštního adresáře, z Miniaplikace na plochu přidej Prezentace, nalistuj příslušnou fotku, přesuň a uprav velikost podle potřeby. Fotku chceš dát do stávající tapety? Uprav tapetu, třeba v GIMpu a upravenou dej jako tapetu. Až ho fotka omrzí, bude zas do tapety dávat jinou.

Jak si zmenit tapetu?

Podržte prst na volném místě domovské obrazovky („plochy“). Během několika okamžiků by se mělo objevit menu, ze kterého vyberete Tapety. Nyní máte na výběr několik možností: Aktivní/Živé tapety se zpravidla pohybují, případně reagují na podněty (pohyb telefonu, dotek prstem, …). Jak uložit tapetu? Po vybrání tapety na ni klikněte a v detailu použijte tlačítka v pravém dolním rohu. Tapetu můžete uložit na pevný disk počítače nebo na OneDrive. Všechny tapety mají rozlišení 1920 x 1200 bodů. Některé tapety však, kvůli autorským právům stáhnout nelze.

Kde hledat tapety na PC?

Tapetytapetytapety

Namátkou třeba:

  1. Awsomewallpapersblog.com.
  2. Goodwp.com.
  3. Wallpaperswide.com.
  4. Desktopography.net.
  5. Wallbase.net.
  6. Widewallpapers.net.
  7. Simpledesktops.com.
  8. Wallpapershd.org.
Jak nastavit vlastní pozadí na Google? Stažení a přidání motivu Chrome
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Vzhled klikněte na Motivy.
  4. Kliknutím na miniaturu motivu můžete zobrazit náhled.
  5. Až najdete motiv, který se vám bude líbit, klikněte na tlačítko Přidat do Chromu.

Jak nastavit plochu ve Windows 10?

Případně můžete k úpravám pozadí pracovní plochy Windows 10 přejít prostřednictvím tlačítka Nastavení v nabídce Start. V nastavení dále vyberte položku Přizpůsobení a v zobrazeném okně pak v levém menu vyberte položku Pozadí. Jako pozadí pracovní plochy si můžete zvolit Obrázek, Plnou barvu nebo Prezentaci.

By Iila

Jak rozmazat pozadí na Skype? :: Jak zapnout tmavy rezim?
Užitečné odkazy