Domovská stránka > J > Jak Dát Ikonu Na Plochu Windows 7?

Jak dát ikonu na plochu Windows 7?

Klikněte pravým tlačítkem myši kamkoliv na pracovní plochu a z kontextového menu vyberte položku »Přizpůsobit«. V okně »Přizpůsobení« přejděte na záložku »Motivy«. Zde klikněte na odkaz »Nastavení ikon na ploše« a v nově otevřeném okně si vyberte ikony, které chcete zobrazit na své pracovní ploše.

Přečtěte si více

Jak obnovit smazanou ikonu?

Některé tablety nemusí mít zásuvku App. Uživatelé mohou sklouznout doprava z obrazovky plochy na obrazovku aplikace. Pokud na ikoně chybí ikona, znamená to, že aplikace byla odinstalována. Chcete-li ikonu vrátit zpět, stáhněte si ji a nainstalujte. Tak jak změnit ikony na ploše? Klikněte na plochu pravým tlačítkem (nebo ji stiskněte a podržte), nastavte ukazatel na Zobrazit a pak vyberte Velké ikony, Střední ikony nebo Malé ikony. Tip: Ke změně velikosti ikon na ploše můžete použít taky kolečko myši.

Když to vezmeme v úvahu, jak zachovat rozložení ikon na ploše?

TIP: Windows si ukládají rozložení ikon na ploše, samozřejmě že ano. Dělají to ale většinou jenom při odhlášení, což může také znamenat, že o rozložení vás může připravit pád systému. Je dobré vědět, že by mělo stačit minimalizovat okna (nebo alespoň aktivovat ploch) a stisknout F5 – tím dojde k uložení. Jak srovnat ikony? Klikněte pravým tlačítkem myši do volného místa na vaší pracovní ploše a vyberte »Zobrazit | Zarovnat ikony k mřížce«. Zrušením zatržení u volby Zarovnat ikony k mřížce jste tuto funkci deaktivovali. Nyní si můžete ikony na pracovní ploše počítače srovnat podle sebe.

Jak umístit zástupce na plochu?

Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky. Jak vytvořit zástupce na ploše Windows 10? Pokud používáte Windows 10:

  1. Stiskněte klávesu Windows a přejděte k aplikaci Office, pro kterou chcete vytvořit zástupce na ploše.
  2. Klikněte levým tlačítkem na název aplikace a přetáhněte aplikaci na plochu. Na ploše se objeví zástupce aplikace.

Pokud jde o to, jak přidat zástupce webové stránky na plochu?

Je to velmi snadné. V internetovém prohlížeči si otevřete web, jehož zástupce chcete umístit na obrazovku svého zařízení, a pomocí tlačítka s hvězdičkou (napravo vedle adresního řádku) si z něj vytvořte záložku. Možná budete chtít upravit název záložky (»Štítek«), nebo prostě jen pokračujte tlačítkem »OK«. Podle toho, jak vytvořit zástupce na liště? # 9.Jak připnout položky z ovládacího panelu na hlavní panel

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo na ploše a přejděte na Nové> Zkratka .
  2. Uvidíte rozhraní pro vytvoření zástupce.
  3. Zadejte název zástupce.
  4. Klepněte na Dokončit .
  5. Zástupce Správce zařízení můžete vidět na ploše.

Jak nastavit hlavní panel?

Podržte první tlačítko myši a přetáhněte ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel. Hlavní panel lze umístit například svisle na pravé straně obrazovky. Jakmile přesunete ukazatel myši na místo na obrazovce, kam chcete umístit hlavní panel, uvolněte tlačítko myši.

By Kylander

Jak dát koš na plochu? :: Jak vypnout v mobilu notifikace Android?
Užitečné odkazy