Domovská stránka > C > Co To Je Adresa?

Co to je adresa?

IP adresa je unikátní číslo, které je přiděleno libovolnému zařízení komunikujícímu prostřednictvím internetového protokolu (IP). Svoji IP adresu tak mají nejen počítače, notebooky nebo tiskárny, ale také každý telefon, tablet nebo například nová pračka.

Přečtěte si více

Pokud jde o to, jak si zlepšit ping?

Proto PC na kterém hrajete HRY, připojte pomocí UTP kabelu do routeru do portu LAN 1. Tohle je základní věc kterou by jste měli udělat pro snížení webové webové odezvy (PING). Tak jak ping na seznam? Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme “Enter”. Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás.

A další otázka, jak změřit odezvu?

Jitter napoví, jestli je vaše připojení stabilní

Odchylka se také měří v milisekundách (ms) a počítá se jako průměr rozdílu sousedních hodnot pingu. I zde platí, že čím nižší hodnoty, tím lépe. Pokud odezva často kolísá o desítky či stovky ms, bude připojení značně nestabilní a způsobí problémy při přenosu dat.
Lidé se také ptají, co to je jitter? jitter: V souvislosti s Latencí možná narazíte i na údaj jitter. Jedná se o hodnotu opět měřenou v milisekundách, podle které poznáte nežádoucí kolísání v rychlostech odezvy. Tento parametr pomáhá odhalit, jak je internetové připojení stabilní.

Jak rychlý InterNet potřebuji na Streamovani?

Rychlost odesílání dat u vašeho připojení by pro streamování videa ve Full HD rozlišení měla být minimálně 5 Mb/s. Tento limit potvrzují i zkušenosti uživatelů v různých diskuzích. Menší rychlost způsobuje při streamování komplikace a nutí nastavit horší parametry přenosu. Podle toho, jak rychlý internet pro hraní her? Rychlost internetu pro hraní her

Obecně patří k minimálním doporučovaným hodnotám tyto: Online PC hry: 3 až 5 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload, 150 ms ping. Xbox One: 3 Mbit/s download, 0,5 Mbit/s upload, 150 ms ping. Playstation 4: 3 Mbit/s download, 1 Mbit/s upload, 150 ms ping.

A další otázka, jak zjistit agregaci?

Jak zjistím agregaci

Udává se v poměru 1:X, kde X znamená, s kolika dalšími lidmi kapacitu linky sdílíte. Čím nižší je číslo X, tím lépe pro vás. Pokud hledáte kvalitní připojení, doporučujeme spíše připojení s agregací kolem 1:10 a méně. Často se však můžeme setkat i s agregací 1:50 a více.
A další otázka, co je ttl v ping? Zkratka TTL znamená “Time To Live”. Je udávána v sekundách a označuje dobu, po kterou může být DNS záznam uchován v cache lokálního DNS serveru poskytovatele připojení k internetu. Často je udána hodnota 86400 sekund, což je 24 hodin.

Jak zjistit cizí IP adresu na Facebooku?

Bez Policie a kontaktování správce FCB tu IP nijak zjistit nelze. miliš sa spravca FB nema pravo zverejnovat ip adresi .

By Leena Vanalstin

Jaký je rozdíl mezi procedurou a funkci? :: Jak Ofrankovat dopis?
Užitečné odkazy