Jak platit v obchodě pomocí služby PayPal

Jak platit přes PayPal v obchodě?
Podle dostupných informací stačí prodávajícímu pouze vytisknout QR kód. Ten si poté zákazník používající platební systém PayPal naskenuje na svém mobilu, zobrazí se mu odpovídající částka a pokud s ní souhlasí, tak vybere platební metodu a potvrdí platbu. Tato částka se posléze připíše na účet obchodníka či restaurace. Cached
Další informace najdete na www.chip.cz

Známý online platební systém PayPal rozšířil svou nabídku o možnost nakupovat i v kamenných obchodech. Zákazníci, kteří se rozhodnou pro jednoduchost a bezpečnost služby PayPal, mohou díky této užitečné službě snadno provádět platby. V tomto příspěvku se budeme zabývat používáním služby PayPal při osobních nákupech a zodpovíme některé důležité dotazy týkající se peněženky PayPal, používání služby PayPal bez karty, nakupování pomocí telefonu a skenování plateb.

1. Používání peněženky PayPal k provádění plateb: Abyste mohli používat službu PayPal k nákupům v obchodech, musíte mít účet PayPal, který je propojen s peněženkou PayPal. Postup nastavení a provádění plateb je následující: 1. Spusťte aplikaci PayPal ve svém chytrém telefonu nebo přejděte na webové stránky PayPal.

2. Pokud ještě nemáte účet, přihlaste se ke službě PayPal nebo si založte nový účet. 3. Po přihlášení vyberte v aplikaci možnost „Peněženka“ nebo přejděte do části „Peněženka“ na webových stránkách. 4. V části „Peněženka“ máte možnost propojit svou kreditní nebo debetní kartu s účtem PayPal. Chcete-li bezpečně přidat údaje o své kartě, postupujte podle pokynů. 5. Po připojení karty ji můžete v části „Peněženka“ vybrat jako preferovanou možnost platby.

Až budete chtít platit v obchodě pomocí služby PayPal, jednoduše řekněte pokladníkovi, že chcete jako platební metodu použít službu PayPal. Poskytne vám informace potřebné k dokončení transakce, která obvykle zahrnuje naskenování QR kódu nebo zadání speciálního kódu v místě prodeje. Používání služby PayPal bez karty:

2.

Kromě toho PayPal poskytuje službu nazvanou „PayPal Cash“, která vám umožní platit osobně bez připojení karty k vašemu účtu. Postup používání služby PayPal bez karty je následující: 1. Spusťte aplikaci PayPal ve svém chytrém telefonu nebo přejděte na webové stránky PayPal.

2. Přihlaste se ke službě PayPal nebo si v případě potřeby založte nový účet. 3. Otevřete oblast „Peněženka“ na webové stránce nebo klepněte na možnost „Peněženka“ v aplikaci. 4. V oblasti „Peněženka“ můžete na svůj účet PayPal přidat peníze různými způsoby, například bankovním převodem nebo v hotovosti na konkrétních obchodních místech. 5. Vyberte způsob, který vám nejlépe vyhovuje, a poté se držte pokynů pro přidání peněz na účet PayPal.

Když máte na účtu PayPal peníze, můžete je použít k nákupu v obchodě tak, že zvolíte tuto možnost a budete se řídit pokyny pokladníka. 3. Používání služby PayPal v telefonu k provádění plateb:

Ano, službu PayPal můžete používat k provádění mobilních plateb. Pomocí mobilní aplikace PayPal můžete snadno používat svůj chytrý telefon k provádění plateb v obchodě. Postup je následující: 1. Získejte aplikaci PayPal z obchodu s aplikacemi ve svém mobilním zařízení a nainstalujte ji. 2. Přihlaste se ke službě PayPal nebo si v případě potřeby založte nový účet. 3. Po přihlášení otevřete aplikaci PayPal a v nabídce vyberte možnost „Scan/Pay“. 4. Poté, co aplikaci udělíte přístup k fotoaparátu, naskenujte QR kód, který vám poskytla pokladní na prodejním místě. 5. Ověřte informace o platbě v telefonu, včetně částky a faktů o obchodníkovi, a dokončete transakci.

Vzhledem k tomu, že u sebe nemusíte nosit fyzickou měnu ani kreditní karty, představuje používání služby PayPal v telefonu jednoduchou a bezpečnou možnost provádění plateb v obchodě. 4. Placení a skenování:

Uživatelé mohou platit pomocí funkce „Scan and Pay“ služby PayPal naskenováním kódu QR, který jim obchodník poskytl. Tento přístup se často uplatňuje v obchodech, které přijímají platby PayPal. Postupuje se následovně:

1. Spusťte aplikaci PayPal ve svém chytrém telefonu. 2. Přihlaste se ke službě PayPal nebo si v případě potřeby založte nový účet. 3. V nabídce aplikace vyberte možnost „Scan/Pay“. 4. Povolte aplikaci přístup k fotoaparátu, aby mohla přečíst QR kód obchodníka. 5. Překontrolujte platební údaje v telefonu a dokončete transakci.

Skenování a platba PayPal je jednoduché a bezpečné řešení, které eliminuje nutnost ručního zadávání platebních informací a snižuje možnost problémů se zpracováním platby.

Závěrem lze říci, že používání služby PayPal při nákupech v obchodech je stále jednodušší a pohodlnější. Podle výše uvedených postupů si můžete snadno nastavit peněženku PayPal, propojit kartu nebo přidat finanční prostředky a provádět platby v kamenných obchodech s kartou nebo bez ní. Mobilní aplikace PayPal navíc umožňuje bezproblémové provádění plateb telefonem a umožňuje rychle a bezpečně skenovat QR kódy a provádět transakce.

FAQ
Jak získám 20 dolarů ve službě PayPal?

Máte několik možností, jak získat 20 dolarů na PayPal. Jedním z přístupů, jak vydělat peníze, je prodej zboží nebo služeb zákazníkům, kteří jsou ochotni vám zaplatit prostřednictvím služby PayPal. Můžete zveřejnit produkt, který již nepotřebujete, nebo inzerovat službu, kterou můžete poskytnout. Peníze budou připsány na váš zůstatek na PayPal, jakmile přijmete platbu přes PayPal. Další možností je účastnit se online průzkumů nebo placených úkolů, které vám vyplatí peníze přes PayPal.

2. Online průzkumy nebo placené úkoly. Tyto šance můžete najít na mnoha webových stránkách a v aplikacích, kde můžete plnit úkoly nebo průzkumy a vydělat si tak peníze, které budou připsány na váš účet PayPal.

3. Cashback a programy odměn: Několik webových stránek elektronických obchodů, aplikací a online platforem obsahuje programy cashback nebo programy odměn, které vám umožní nashromáždit peníze nebo body, které můžete vyměnit za dolary PayPal. Nákupy na těchto stránkách nebo využitím jejich propagačních akcí můžete získat odměny, které mohou být připsány na váš účet PayPal.

4. Transakce mezi partnery: Pomocí služby PayPal můžete také požádat o 20 dolarů své přátele nebo příbuzné. Pokud již mají účet PayPal, mohou peníze rychle převést na váš účet zadáním vaší e-mailové adresy nebo čísla mobilního telefonu PayPal.

Mějte na paměti, že pro příjem peněz prostřednictvím služby PayPal musíte mít potvrzený účet PayPal propojený s bankovním účtem nebo kreditní/debetní kartou. Pro získání vyčerpávajících informací je nezbytné prostudovat podmínky služby PayPal, protože za konkrétní transakce mohou být účtovány také poplatky.