Jak změnit barvy aplikací v telefonu Samsung

Jak zmenit barvy na mobilu?
Zapnutí převrácení barev

  1. V zařízení otevřete aplikaci Nastavení .
  2. Vyberte položku Přístupnost.
  3. V sekci Barva a pohyb vyberte Převrácení barev.
  4. Zapněte možnost Použít převrácení barev.

Similar

Další informace najdete na support.google.com

Nebaví vás přednastavené barvy aplikací v telefonu Samsung? Chtěli byste si přizpůsobit barevné schéma svého zařízení? Společnost Samsung naštěstí nabízí řadu nástrojů pro přizpůsobení, které vám umožní změnit barvy aplikací, použít barevné palety na ikony aplikací, změnit pozadí aplikací a dokonce změnit celkové téma zařízení. V tomto příspěvku vás provedeme tím, jak tyto úpravy provést a dodat telefonu Samsung skutečně osobitý vzhled. Možnost změny barvy aplikací telefonu Pomocí aplikace Motivy Samsung můžete v mobilním telefonu Samsung změnit barvu aplikací telefonu. Pomocí tohoto softwaru můžete změnit barvu aplikací a další aspekty vzhledu zařízení. Chcete-li změnit barvu aplikací telefonu, postupujte podle následujících pokynů: 1. Spusťte aplikaci Motivy Samsung v telefonu nebo tabletu. 2. Prohlédněte si nabízené motivy nebo proveďte vyhledání konkrétního motivu. 3. Jakmile najdete motiv, který se vám líbí, klepněte na něj a zobrazte jeho náhled. 4. Pokud motiv splňuje vaše požadavky, klepnutím na možnost „Stáhnout“ nebo „Použít“ jej stáhněte nebo nainstalujte do svého zařízení.

5. Pro zobrazení aplikací se nyní použijí nové barvy diktované motivem. Použití barevného schématu na ikony aplikací Obchod Google Play nabízí balíčky ikon třetích stran, které můžete použít k tomu, abyste ikonám aplikací dodali určité barevné schéma. Pomocí těchto sad ikon můžete změnit vzhled ikon aplikací, včetně barevného schématu. Použití barevného schématu na ikony aplikací je následující:

Přejděte do obchodu Google Play a zadejte „icon packs“ nebo „app icon customization“. 2. Prohlédněte si nabízené balíčky symbolů a vyberte si ten, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám. 3. Stáhněte si vybranou sadu ikon do svého zařízení. 4. Chcete-li novou sadu ikon nainstalovat do smartphonu, otevřete aplikaci sady ikon a postupujte podle pokynů na obrazovce. 5. Nové barevné schéma se nyní použije na ikony aplikací.

Změna pozadí aplikace

K úpravě pozadí aplikací v zařízení Samsung můžete použít aplikaci Motivy Samsung nebo vlastní tapetu. Zde naleznete návod, jak upravit pozadí aplikací: Použití motivů Samsung 1. Spusťte v telefonu nebo tabletu aplikaci Motivy Samsung.

2. Vyhledejte motiv, který umožňuje upravit pozadí nebo který obsahuje požadované pozadí. 3. Po zobrazení náhledu motivu jej klepnutím na tlačítko „Stáhnout“ nebo „Použít“ stáhněte nebo nainstalujte do svého zařízení.

4. Pozadí vašich aplikací bude nyní upraveno v souladu se zvoleným motivem. Používání osobních tapet: V mobilním telefonu Samsung otevřete aplikaci „Nastavení“. 2. Klepněte na položku „Wallpapers and Themes“ (Tapety a motivy) a poté vyberte položku „Wallpapers“ (Tapety). 3. Vyberte tapetu ze seznamu možností nebo se dotkněte možnosti „Galerie“ a vyberte konkrétní obrázek ze svého zařízení. 4. Podle potřeby upravte velikost a umístění tapety. Chcete-li nové pozadí použít v zařízení včetně aplikací, dotkněte se v kroku 5 možnosti „Nastavit jako tapetu“. Motiv Samsung se mění. Podle následujících kroků můžete změnit celkové téma zařízení Samsung, včetně barev aplikací, ikon a pozadí: V kroku 1 spusťte v zařízení Samsung aplikaci „Nastavení“. 2. Klepněte na položku „Tapety a motivy“ a poté vyberte položku „Motivy“. 3. Prohlédněte si nabízené motivy nebo proveďte vyhledání konkrétního motivu. 4. Po zobrazení náhledu motivu jej klepnutím na „Stáhnout“ nebo „Použít“ stáhněte nebo nainstalujte do svého zařízení.

5. Obecné téma vašeho zařízení, včetně barev, ikon a pozadí aplikací, bude nyní upraveno v souladu s vybraným tématem.

Závěrem lze říci, že přizpůsobení barev aplikací v telefonu Samsung je fantastická metoda, jak mu dodat jedinečný šmrnc. Barvy aplikací a ikon aplikací můžete rychle změnit pomocí aplikace Motivy Samsung nebo balíčků ikon z externích zdrojů. Pomocí aplikace Samsung Themes můžete také přidat vlastní tapetu nebo změnit pozadí aplikací. Pokud chcete jít ještě o krok dále a změnit celkový vzhled zařízení, včetně barev aplikací, ikon a pozadí, prozkoumejte dostupné motivy v aplikaci „Nastavení“. Změňte barvy aplikací v telefonu Samsung, aby byl jedinečně váš.

FAQ
Jak si mohu přizpůsobit ikony aplikací v systému Android?

V systému Android můžete ikony aplikací změnit následujícím způsobem: Nainstalujte si spouštěč třetí strany. Toho dosáhnete tak, že přejdete do obchodu Google Play a stáhnete a nainstalujete aplikaci spouštěče, jako je Nova Launcher, Apex Launcher nebo Action Launcher. Tyto spouštěče poskytují propracované funkce přizpůsobení, například možnost upravovat ikony aplikací. 2. Přistupte k nastavení spouštěče: Po instalaci launcheru přejděte ve smartphonu do Nastavení a vyhledejte část věnovanou danému launcheru. V závislosti na vybraném launcheru se může měnit.

3. Vyhledejte možnosti pro změnu nebo přizpůsobení ikon aplikací: Tuto možnost zkontrolujte v nastavení spouštěče. Podle spouštěče se může název změnit. Hledejte výrazy jako „Balíčky ikon“, „Motivy“ nebo „Přizpůsobení ikon aplikací“. 4. Vyberte balíček ikon: Po přístupu k možnostem přizpůsobení ikony aplikace budete mít na výběr z několika balíčků ikon. Tyto balíčky obsahují různé sady ikon, které lze použít ve vašich aplikacích. 5. Použijte balíček ikon: Ze seznamu alternativ vyberte tu, kterou chcete použít. Po aktivaci spouštěč použije ikony nového balíčku místo výchozích ikon vašich programů. 6. Přizpůsobení ikon jednotlivých aplikací (volitelné): Některé spouštěče poskytují možnost další úpravy ikon jednotlivých aplikací. Pokud dlouze podržíte tlačítko myši nad ikonou aplikace, najdete možnosti jako „Upravit“, „Přizpůsobit“ nebo „Nastavení ikon“. Odtud můžete vybrat ikonu speciálně pro danou aplikaci nebo dokonce použít vlastní obrázek, který jste si vytvořili. 7. Vychutnejte si své přizpůsobené ikony aplikací: Po výběru a použití oblíbeného balíčku ikon se na domovské obrazovce a v zásuvce aplikací zobrazí nové ikony. Chcete-li si uspořádat vlastní prostředí systému Android, můžete změnit jejich pořadí nebo si vytvořit vlastní adresáře aplikací.

Mějte na paměti, že v závislosti na zvoleném launcheru nemusí být některé možnosti přizpůsobení vždy k dispozici. V některých launcherech jsou k dispozici rozsáhlejší možnosti přizpůsobení než v jiných.