Domovská stránka > J > Jak Komprimovat Soubory Do Archivu?

Jak komprimovat soubory do archivu?

Komprimace souboru nebo složky

  1. Vyhledejte soubor nebo složku, které chcete komprimovat.
  2. Stiskněte a podržte soubor nebo složku (nebo na ně klikněte pravým tlačítkem myši), přejděte na Odeslat a vyberte Komprimovaná složka (metoda ZIP). Ve stejném umístění se vytvoří nová složka zip se stejným názvem.

Přečtěte si více

Jak zmenšit velikost souboru MP3?

MP3Resizer je nástroj navržený pro redukci velikosti hudebních MP3 souborů pro účely poslechu na přenosných zařízeních (mobilní telefony, MP3 přehrávače, Pocket PC apod.). MP3Resizer umí zmenšit velikost hudebních souborů až několika násobně a to při relativně nízké ztrátě kvality zvuku. Jak co nejvíce zmenšit soubor? Soubory lze komprimovat i pomocí vestavěného nástroje přímo ve Windows. Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor, zvolit „Odeslat“ a následně vybrat možnost „Komprimovaná složka (Metoda ZIP)“.

Jak zmenšit velikost souborů?

Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru). na kartě Formát obrázku. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku. Jako první je uvedeno nejvyšší rozlišení a jako poslední je uvedené nejnižší rozlišení. Jak se Zazipuje soubor? Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

Pokud jde o to, jaké programy slouží ke komprimaci dat?

Srovnání programů - 4.díl: Komprimační programy

  • WinZip 11. WinZip patří mezi nejužívanější a také nejznámější komprimační programy.
  • WinRar 3.7. Velmi známým a také již letitým konkurentem WinZipu je komprimační program WinRar.
  • IZArc 3.8. Dalším velmi zdařilým programem je IZArc.
Můžete se také zeptat, jak zaheslovat zip win 10? Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Jak stáhnout zazipovaný soubor?

Takto vypadá soubor v zipu. Abyste jej mohli otevřít, klikněte na něj v průzkumníkovi pravým tlačítkem myši a klikněte na Extrahovat vše. Vyberte cílovou složku, abyste mohli rozbalit komprimované soubory či adresář a dále klikněte na Extrahovat. Soubory se „rozbalí“ na pevný disk na požadované místo. Může se také zeptat, jak zmenšit rozměr pdf? Možnost zmenšení velikosti souboru jedním kliknutím

  1. Otevřete dokument PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte možnost Soubor > Zmenšit velikost souboru nebo Komprimovat PDF. Poznámka:
  3. Vyberte umístění pro uložení souboru a klikněte na možnost Uložit. Aplikace Acrobat DC zobrazí zprávu o úspěšném zmenšení velikosti PDF.

Jak zmenšit velikost PDF zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

By Krauss

Jak zmenšit přílohu v emailu? :: Jak zmenšit velikost fotky iPhone?
Užitečné odkazy