Domovská stránka > J > Jak Otestovat Mikrofon Windows 10?

Jak otestovat mikrofon Windows 10?

V nastavení zvuku přejděte na »Vstup > Zvolit vstupní zařízení« a potom vyberte mikrofon, který chcete použít. V nastavení zvuku přejděte na »Vstup > Otestovat mikrofon« a podívejte se na modrý pruh, pokud se tento pruh pohybuje, mikrofon funguje správně.

Přečtěte si více

Jak zapnout sluchátka s mikrofonem?

Pravým tlačítkem kliknout na ikonku Start (na ploše vlevo dole), zvolit Ovládací panely - Hardware a zvuk - Zvuk - Spravovat zvuková zařízení - v záložkách Přehrávání a Záznam kliknout na konkrétní sluchátka nebo mikrofon a zvolit Konfigurovat (případně Vlastnosti). Jak si zvýšit hlasitost mikrofonu? Řešení

  1. Otevřete Ovládací panely (vyhledejte a vyberte Ovládací panely).
  2. Klepněte na Hardware a zvuk .
  3. Klepněte na Zvuk .
  4. Klepněte na kartu Záznam v okně Zvuk .
  5. Vyberte Mikrofon a klikněte na tlačítko Vlastnosti .
  6. Klepněte na kartu Úrovně a posuňte posuvník Zesílení mikrofonu nahoru.
  7. Klepněte na tlačítko OK .

Jak nainstalovat ovladač mikrofonu?

Aktualizace ovladačů pomocí driver Microsoft

Vyberte ikonu Hledat a do vyhledávacího pole zadejte Správce zařízení. Kliknutím rozbalte položku Řadiče zvuku, videa a her , klikněte pravým tlačítkem na zařízení a zvolte Aktualizovat software Driver .
Může se také zeptat, jak se zbavit šumění v mikrofonu? Zkuste k počítači připojit vyhrazený mikrofon nebo náhlavní soupravu. Odstraňte hluk v pozadí nebo se od něj vzdalte: Zavřete okna, vzdalte se od větracích otvorů, jděte do klidnějších místností, zavřete aplikace, díky nimž řvou fanoušci vašeho notebooku, přesuňte mikrofon dál od úst, aby ostatní neslyšeli váš dech.

Jak nainstalovat zvukové zařízení na PC?

V seznamu klikněte pravým tlačítkem na vaši zvukovou kartu nebo zvukové zařízení a pak vyberte Aktualizovat ovladač > Vyhledat ovladač v počítači > Vybrat ze seznamu ovladačů dostupných na mém počítači. Vyberte zvukové zařízení, jehož ovladač chcete aktualizovat, vyberte Další a pak nainstalujte ho podle pokynů. Podle toho, proč mi nejde mikrofon na meetu? Některá nastavení počítače Mac mohou službě Meet bránit v používání mikrofonu. V takovém případě pomůže restart prohlížeče Chrome. Pokud potíže přetrvávají, restartujte počítač a potom zvyšte hlasitost mikrofonu v nastavení systému.

Když to vezmeme v úvahu, jak odblokovat mikrofon na meetu?

Obnovit ztlumení Google Meet (Windows a Mac)

Během schůzky se podívejte do dolní části obrazovky. Zkontrolujte stav ikony mikrofonu.
Jak vypnout mikrofon ve Windows 10? Tady je postup: Vyberte Start > Nastavení > Soukromí > Mikrofon . V části Povolit přístup k mikrofonu na tomto zařízení vyberte Změnit a ujistěte se, že je zapnutá možnost Přístup k mikrofonu pro toto zařízení.

Kde je na klávesnici mikrofon?

Integrované mikrofony se často nacházejí v horní části displeje, zejména pokud je přímo vedle mikrofonu vestavěná webová kamera. Podívejte se na okraje těla notebooku. Některé modely notebooků mají interní mikrofon nad klávesnicí nebo těsně pod pantem.

By Margery

Jak kopírovat hudbu z CD? :: Jak dlouho vydrzi nabitá autobaterie?
Užitečné odkazy