Domovská stránka > J > Jak Nahrávat Videa Z Monitoru?

Jak nahrávat videa z monitoru?

Nahrávání obrazovky iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. V iOS 14 nebo novějším přejděte do Nastavení > Ovládací centrum a pak klepněte na tlačítko Přidat vedle záznamu obrazovky.
  2. Otevřete Ovládací centrum na iPhonu, iPodu touch nebo na iPadu.
  3. Stiskněte a podržte šedé tlačítko nahrávání

Přečtěte si více

Jak udělat screen video?

Záznam obrazovky

Přitlačte na ikonu nahrávání a klepněte na Mikrofon. Klepněte na Spustit záznam a nechte proběhnout třísekundové odpočítávání. Otevřte Ovládací centrum a klepněte na ikonu nahrávání, nebo klepněte na červený stavový pruh v horní části obrazovky a pak na Stop.
Jak nahrát video stream? Nahrávání z libovolné stránky:

  1. Na Microsoft Stream (Classic) portálu vyberte Vytvořit > Upload video nebo ikonu nahrávání z horního navigačního panelu.
  2. Přetáhněte nebo vyberte soubory z počítače nebo zařízení.

Jak nastavit OBS na Stream?

OBSOBSOBSNastavení

Vytvořte scénu.

  1. V OBS klikněte pravým tlačítkem na pole Scény.
  2. Vyberte Přidat.
  3. Scénu si pojmenujte.
  4. Klikněte na OK.
  5. Můžete vytvořit několik scén a pak mezi nimi během streamu přepínat.
Pokud jde o to, jak funguje obs? Popis. Open Broadcaster Software je open-source program na záznam a živé vysílání obrazovky počítače. Program je napsaný v programovacích jazycích C a C++. OBS umožňuje záznam ze zdroje nebo z vstupního zařízení v reálném čase, kompozici scény, kódování, dekódování, nahrávání a živé vysílání.

Jak nahrát video na Mac?

Otevřete QuickTime Player ze složky Aplikace a na řádku nabídek vyberte Soubor > Nový záznam obrazovky. Pak uvidíte buď ovládací prvky na obrazovce popsané výše, nebo okno Záznam obrazovky popsané níže. Jestli chcete spolu se záznamem obrazovky nahrát i svůj hlas nebo jiný zvuk, vyberte mikrofon. Pokud jde o to, jak natočit video na mac? Pořizování snímků a záznamů obrazovky na Macu

  1. Pro celou obrazovku nebo její část: Klikněte na volbu Zachytit.
  2. Pro okno: Přesuňte ukazatel do okna a klikněte na okno.
  3. Pro záznamy: Klikněte na volbu Nahrát. Chcete-li záznam zastavit, klikněte na tlačítko Zastavit záznam na řádku nabídek.

Jak udělat snímek obrazovky na mobilu?

Stačí zároveň podržet tlačítko pro zamykání mobilu + hlavní tlačítko (domů). Obrazovka problikne a udělá typický zvuk pro focení, tak poznáte, že se fotka vytvořila. Snímek obrazovky naleznete v galerii, kde s ním můžete dále pracovat. Jak se dá vyfotit obrazovka? V závislosti na hardwaru můžete použít klávesu s logem Windows + PRTSCN jako klávesovou zkratku pro pořízení screenshotu obrazovky. Pokud vaše zařízení tlačítko nebo klávesu PRTSCN nemá, můžete pomocí kombinace kláves FN + klávesa s logem Windows + MEZERNÍK pořídit screenshot, který pak můžete „vytisknout”.

Jak vyfotit obrazovku v mobilu?

Otevřete obsah, který chcete snímat. Současně na jednu sekundu stiskněte tlačítko napájení a tlačítko snížení hlasitosti a poté je uvolněte. Uvidíte, že obrazovka problikne, čímže je snímek pořízen.

By Griffy

Jak obnovit smazanou plochu? :: Jak nahrát obrazovku zdarma?
Užitečné odkazy