Domovská stránka > J > Jak Naprogramovat Klávesnicí?

Jak naprogramovat klávesnicí?

KeyTweak 2.2 – freeware

V programu vybrat klávesu z grafického vyobrazení klávesnice a přidat k ní novou akci. Možné je zapojit i klávesy z multimediální klávesnice jako e-mail, vypnout, homepage atd. Změny nastavení lze kdykoliv vrátit zpět pomocí funkce vrátit. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (153 KB).

Přečtěte si více

Co znamená Ctrl n?

Pokud chcete například vytvořit nový obrázek v Malování, stiskněte CTRL + N. Může se také zeptat, co je ctrl n? Využití CTRL+N

Klávesová zkratka CTRL+N lze využít téměř univerzálně. Vytvoříme s ní nové okno v průzkumníku, jakémkoliv internetovém prohlížeči, editoru dokumentů či tabulek a v jakémkoliv dalším programu, v němž je možné vytvářet více oken.

Čím zavřeme každé okno ve Windows?

Ovládání oken
Klávesová zkratkaFunkce klávesové zkratky
Windows + Mminimalizuje všechna okna na hlavní panel
Windows + Shift + Mvrátí všechna minimalizovaná okna zpět na pracovní plochu
Windows + Shift + šipka nahoruroztáhne aktivní okno na celou výšku obrazovky
A další otázka, jak rychle vypnout pc? Jak vypnout pc přes klávesnici. Kdo by chtěl ale počítač či notebook vypnout opravdu rychle, pak doporučuji kombinaci kláves ALT a F4, čímž se dostanete hned k volbě vypnout a stačí stisknout ENTER a pc se vypne.

Také, jak dát počítač do režimu spánku?

Jak přejít do režimu spánku?

  1. Vyberte možnost Start. a poté vyberte možnost Nastavení > Systém > Napájení a režim spánku > Další nastavení napájení.
  2. Proveďte jeden z těchto kroků:
  3. Stisknutím tlačítka napájení na stolním počítači, tabletu nebo notebooku nebo zavřením víka notebooku uveďte počítač do režimu spánku.
Jak zapnout počítač z režimu spánku? (Pokud je notebook v režimu spánku příliš dlouho, přesune napájení ze spánku do hibernace a obnovit jej můžete pouze stisknutím zapínacího tačítka.) Pokud problém přesto přetrvává, stiskněte a podržte zapínací tlačítko po dobu 15 sekund, než se notebook natvrdo vypne.

Jak vypnout pc?

Pokud chcete vypnout počítač ve Windows 10, vyberte tlačítko Start , vyberte tlačítko napájení a potom vyberte Vypnout. Jak úplně vypnout počítač? Úplné vypnutí počítače

Pokud chcete vypnout, vyberte Start a pak vyberte Power > Vypnout.

Jak odseknout počítač?

Správce úloh napoví a pomůže. Najděte tu, která nereaguje, vyberte ji a klikněte na tlačítko Ukončit úlohu. Jakmile dojde k „odseknutí“, spusťte program znovu a pokračujte, kde jste skončili. Pokud PC znovu zamrzne, bude aplikace nadále představovat problém.

By Angelle

Jak zakázat klávesové zkratky? :: Jak zakázat klávesnici?
Užitečné odkazy