Domovská stránka > J > Jak Přestat Zálohovat Na Onedrive?

Jak přestat zálohovat na OneDrive?

V Nastavení vyberte Zálohování > Spravovat zálohování. Pokud chcete začít zálohovat složku, vyberte libovolnou složku, která neobsahuje zálohované soubory, a pak vyberte Spustit zálohování. Pokud chcete zastavit zálohování složky, vyberte Zastavit zálohování a potvrďte svou žádost.

Přečtěte si více

Proč se mi vše ukládá na OneDrive?

Bez ohledu na to, jestli máte jako výchozí místo pro ukládání svůj počítač nebo OneDrive, budou všechny soubory dostupné na vašem počítači. Aplikace OneDrive, která je integrovaná ve Windows 10, synchronizuje soubory mezi a vaším počítačem, takže soubory jsou zálohované, chráněné a dostupné na libovolném zařízení. Jak nastavit automatické ukládání? Přejděte na Možnosti> >Uložit. Zaškrtněte políčko Automatické ukládání.

Může se také zeptat, jak uvolnit místo na onedrive?

Podívejte se na úložiště OneDrive, abyste viděli, kolik prostoru jste využili, a mohli uvolnit místo, pokud se blížíte jeho limitu.

  1. Přejděte na stránku Správa úložiště a přihlaste se účtem Microsoft, který používáte pro OneDrive.
  2. Výběrem Vysypat koš trvale odstraňte soubory v koši a uvolněte tak místo.
Jak vypnout zálohování na OneDrive? V části Nastavení počítače vyberte OneDrive. Na kartě Úložiště souborů vypněte přepínač Ukládat dokumenty standardně na OneDrive.

A další otázka, jak se dostat do onedrive?

Pokud k OneDrivu nemáte přihlášené žádné účty

  1. Vyberte tlačítko Start, vyhledejte text „OneDrive“ a pak OneDrive otevřete: Ve Windows 10 vyberte OneDrive.
  2. Když se spustí nastavení OneDrivu, zadejte svůj osobní, pracovní nebo školní účet a pak klikněte na Přihlásit se.
Jak zastavit synchronizací OneDrive? Přejděte do nabídky Start, do vyhledávacího pole zadejte OneDrive a vyberte OneDrive pro práci nebo školu. Vyberte složku, jejíž synchronizaci chcete zastavit, a pak klikněte na Zastavit synchronizaci. Kliknutím na Ano vyjádřete souhlas s trvalým zastavením synchronizace složky a potom klikněte na OK.

Co to je OneDrive?

OneDrive je cloudová služba Microsoftu, která vás spojuje se všemi vašimi soubory. Umožňuje ukládat a chránit soubory, sdílet je s ostatními a dostat se k nim odkudkoli na všech svých zařízeních. Jak odebrat soubory z OneDrive? Odstranění souborů a složek v Windows 10, Windows 8.1 nebo pomocí OneDrive desktopové aplikace

  1. Na hlavním panelu vyberte Průzkumníka souborů .
  2. Vyberte složku OneDrive, vyberte položky, které chcete odstranit, a stiskněte klávesu Delete na klávesnici.

Jak se Odhlásit z Office?

V libovolné aplikaci Office klepněte na obrazovce Nedávné na ikonu osoby. Klepněte na svoje jméno (neklepejte na Zobrazit profil). Klepněte na Odhlásit se a znovu na Odhlásit se pro potvrzení. Ukončete všechny aplikace Office.

By Rusert

Jak stáhnout fotky z OneDrive? :: Co se děje při bootování?
Užitečné odkazy