Domovská stránka > C > Co To Je Mezipaměť?

Co to je mezipaměť?

Dočasné úložiště dat nashromážděných internetovým prohlížečem při procházení webu, včetně prvků z webových stránek, které často navštěvujete. Mezipaměť obsahuje nejrůznější data jako například hesla nebo odpovědi, které jste zadali do online formulářů. Data uložená v mezipaměti můžete kdykoli smazat.

Přečtěte si více

Podle toho, jak vymazat data aplikaci?

To provedete následovně:

  1. Vstupte do systémového nastavení.
  2. Otevřete sekci Aplikace.
  3. Zvolte požadovaný program.
  4. Přejděte do sekce Úložiště.
  5. Klepněte na tlačítko Vymazat mezipaměť.
Můžete se také zeptat, co je to temp? TEMP je složka, která slouží k dočasnému uchovávání souborů. Tyto soubory se vytvářejí například při instalaci nějakého programu, při jeho používání apod. Obsah složky TEMP se doporučuje promazávat.

Co lze smazat ve složce Windows?

Opět upozornění: Ne abyste měli nutkání smazat složku ServicePackFiles ve Windows! Zbytky, nitky po práci; dalším, co zabírá místo, jsou dočasné soubory. I když smazat tyhle piliny dokáží různé programy, o kterých bude řeč, můžete si to zkusit i ručně. Někdy tam smažete i to, co by žádná aplikace na údržbu nesmazala. Také, co se stane když smažu složku windows? Smazat ji můžete, nestane se vůbec nic. Samozřejmě problém by nastal, pokud byste se chtěli vrátit k původní verzi OS, ze kterého jsme na W10 přecházeli – Windows 7 nebo Win 8.

Jak vyčistit složku Temp?

Odstranění dočasných souborů:

  1. Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte vyčištění disku a v seznamu výsledků pak vyberte Vyčištění disku.
  2. Vyberte jednotku, kterou chcete vyčistit, a pak vyberte OK.
  3. V části Soubory, které budou odstraněny vyberte typy souborů, které chcete odstranit.
  4. Vyberte OK.
Jak vyčistit PC temp? Temp File Cleaner

Soubor TFC.exe uložte na pevný disk a spusťte. Takto vypadá program Temp File Cleaner by OldTimer v 3.1.9.0. Spustíte jej kliknutím na Start. Po chvíli (cca 30s – dle rychlosti vašeho pc) je počítač vyčištěný.

Jak vymazat hard disk?

Abyste to provedli, přejděte do Průzkumníka, vyberte v něm pevný disk, který chcete zformátovat, a pravým tlačítkem myši se dostanete do kontextové nabídky. Z té vyberte volbu »Formátovat…«. Než ale formátování spustíte, musíte v části »Možnosti formátování« odstranit zatržítko u »Rychlé formátování«. Jak vymazat všechny data z disku? Pokud tedy chcete bezpečně vymazat všechna data na disku SSD, pak je třeba použít příkaz příhodně nazvaný ATA Secure Erase či NVMe Secure Erase, který je integrován jak ve firmwaru soudobých disků SSD SATA a NVMe, tak u starších disků PATA/IDE.

Jak vymazat disk na PC?

Přejděte do Nastavení> Aktualizace a zabezpečení> Obnova. Měli byste vidět nadpis s názvem „Resetovat tento počítač“. Klikněte na Začít. Můžete vybrat možnost Ponechat mé soubory nebo Odebrat vše.

By Zins

Jak zrychlit paměti RAM? :: Jak zjistit vir v iPhone?
Užitečné odkazy