Domovská stránka > J > Jak Dostat Prach Z Telefonu?

Jak dostat prach z telefonu?

V takové situaci použijte přípravek na bázi isopropylalkoholu. Ten však nekapejte přímo na telefon, ale na hadřík, kterým pak telefon očistíte. Podobně účinná je i utěrka určená k čištění brýlí. Pokud jsou na displeji či těle telefonu hrubší nečistoty, může pomoci přípravek na čištění monitorů.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak vyčistit sluchátko?

Použijte měkký suchý hadřík, který nepouští vlákna, tedy ideálně nějaký z mikrovlákna. Ideální je například ten, co se používá na čištění brýlí. S ním setřete veškeré zjevné nečistoty, úlomky nebo zbytky. K čištění mikrofonu a reproduktoru sluchátka použijte suchý vatový tampon, postačí vám vatové ušní tyčinky. Co mám dělat když mi nejde zvuk na telefonu?

Příčina:

  1. Váš telefon je nastaven na nízkou hlasitost nebo je ztlumený.
  2. Došlo k problému se zdrojovým zvukovým souborem.
  3. Otvory reproduktorů jsou blokované.
  4. Reproduktor nefunguje správně.

Jak zjistit vadný reproduktor?

Jednoduše vezmi plochou baterku ( skvělá mašinka ) a krátce kontakty přilož na piny repra. Nejlépe podle polarity. Jestli je kvalitní repro Celestion funkční, membrány poskočí dopředu a ozve se lupanec. Nedokáži si představit box, který je vykuchaný a přitom v něm jsou repra. Jak vycistit Horni reproduktor? Pokud už slyšíte hudbu jen velmi tlumeně, obvykle místo mřížek ve spodní straně uvidíte zamačkané nečistoty. Ty je nejefektivněji vyškrábnout špendlíkem nebo jehlou, ale pozor, abyste nezajeli moc dovnitř! Reproduktor pak můžete dočistit štětečkem nebo kartáčkem, příliš hluboko se ale obvykle nedostanou.

Také, jak si vycistit telefon?

Pro tuto možnost stačí otevřít Nastavení -> položka Úložiště -> tlačítko Uvolnit místo. Následně Android nabídne pohled na soubory, které se chystá smazat, a také kolik prostoru se tím uvolní. Když to vezmeme v úvahu, jak vycistit fotoaparat v mobilu? Jestli máš na mysli čištění krycího skla u fotoaparátu, použij hadřík z mikrovlákna (seženeš v optice) nebo speciální sadu na čištění objektivů. Nepoužívej líh a podobné agresivní přípravky.

A další otázka, jak vyčistit jack v mobilu?

Vsuňte jehlu očkem napřed do otvoru konektoru a snažte se ze dna vyškrábnout usazený prach. Tahem jehly ho vytáhněte z konektoru ven. Po chvíli zjistíte, že dostáváte ven značně velké množství prachu. Pokračujte, dokud v prostoru konektoru budou nečistoty. Podle toho, jak vyčistit sluchátka beats? Jak na to:

  1. ujistěte se, že jsou sluchátka odpojená od zařízení
  2. na vatový tampón naneste opravdu malé množství isopropylalkoholu, přebytečnou tekutinu důkladně odstraňte.
  3. jemně otřete povrch sluchátek tak, aby se tekutina v žádném případě nedostala dovnitř

Pokud jde o to, jak vyčistit sluchátka huawei?

1. Použijte bavlněný hadřík a jemně odstraňte nečistotu ze zvukových otvorů FreeBuds Pro, poté použijte bavlněnou utěrku a jemně očistěte kovovou mřížku. 2. Použijte bavlněnou utěrku a jemně otřete kovové kontaktní body na nástavci a pod špunty, aby měla sluchátka FreeBuds Pro správný kontakt s nabíjecím pouzdrem.

By Marijo Shasky

Jak vymazat ostatní z Androidu? :: Jak vyčistit neplatné položky registru?
Užitečné odkazy