Domovská stránka > J > Jak Si Psát Tajné?

Jak si psát tajné?

Tajné konverzace si můžete aktivovat několika způsoby. Tím nejjednodušším je, že otevřete například konverzaci se svojí milenkou, nahoře kliknete na její jméno a zde zvolíte Tajná konverzace. Tím nastavíte zařízení jako výchozí pro tajné konverzace a poté již můžete začít vesele psát lechtivé zprávy.

Přečtěte si více

Jak skrýt konverzaci?

Označte konverzaci podržením a stisknutím tlačítka "Odpadky". Přejděte do nabídky a vyberte kartu „Skrýt chat“. Jak fungují tajné konverzace? Tajné konverzace v Messengeru používají koncové šifrování. To znamená, že zprávy jsou určené jen pro vás a příjemce. Ani my, ani nikdo jiný je nemůže vidět. Tajné konverzace můžete používat na víc než jednom mobilním zařízení.

Kde najdu tajné konverzace?

Na iOS kliknete na ikonu pro Novou zprávu a pak v pravém horním rohu na slovo Tajná. Na Androidu jsme nepřišli na jednodušší cestu, než kliknout na ikonku pro zobrazení podrobností o kontaktu a vybrat položku Tajná konverzace. Můžete se také zeptat, jak psát tajné sms? tajné

Najděte nejlépe tajné aplikace zpráv 6, které vám mohou pomoci dělat to, co chcete.

  1. Signal Private Messenger.
  2. Soukromá zpráva: Skrýt SMS.
  3. Klenba.
  4. CoverMe Private Text & Call.
  5. Blur Chat.
  6. 6 Viber.

Když to vezmeme v úvahu, jak poslat soukromou sms?

10 tipů na nejlepší šifrovací aplikace

  1. Signal. Zdroj: redŠifrovací aplikace pro textové zprávy i volání přes internet je bezplatně dostupná jako open-source software.
  2. Threema.
  3. Wickr Me.
  4. Telegram.
  5. Messenger.
  6. WhatsApp Messenger.
  7. Tutanota.
  8. iMessage a FaceTime.
Můžete se také zeptat, jak skrýt konverzaci na messengeru? Na kartě klepněte na . Vpravo nahoře klepněte na Tajná. Vyberte, komu chcete zprávu poslat. Pokud chcete, klepněte v textovém poli na a nastavte si časovač, aby vaše zprávy po určité době zmizely.

Co znamená ztišit konverzaci?

Toho docílíte tak, že do konkrétní konverzace na Messengeru přejdete, a poté klepněte nahoře na její název. Zde poté stačí pod profilovou fotografií stisknout Ztišit. Ve spodním menu si poté stačí zvolit, na jak dlouhou dobu se mají upozornění ztišit. Poté už vám notifikace od konkrétních uživatelů chodit nebudou. Jak zjistit tajnou konverzaci? Tajnou zprávu poznáte podle černé barvy zpráv místo výchozí modré. V seznamu konverzací je Tajná konverzace označena opět černým symbolem místo modrého. Jedinou nevýhodou může být fakt, že zprávy jsou uloženy pouze ve dvou komunikujících telefonech; historii tedy nenajdete na Facebooku v prohlížeči či v jiném telefonu.

Jak funguje Mizejici rezim?

Funguje to jednoduše – vaše zprávy zmizí, jakmile je vaše protistrana uvidí a vy opustíte chat. Pro aktivaci tohoto typu zpráv stačí v již existujícím chatovacím vlákně na vašem mobilním zařízení přejet prstem nahoru — rázem se tak ocitnete v mizejícím režimu. Pro návrat do běžného chatu stačí „swipnout” podruhé.

By Godard Cavicchia

Jak funguje aplikace signál? :: Jak animovat fotky?
Užitečné odkazy