Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Zástupce Na Ploše?

Jak vytvořit zástupce na ploše?

Klikněte na zámek nacházející se v adresním řádku nalevo od adresy a držte tlačítko myši stisknuté. Přesuňte ukazatel myši na plochu a poté uvolněte tlačítko myši. Tím se vytvoří zástupce této stránky.

Přečtěte si více

Jak vytvořit Shortcut?

Otevřete umístění, obvykle složku, položky, ke které je třeba vytvořit zástupce. Klepněte pravým tlačítkem na položku a klepněte na Vytvořit zástupce . Objeví se ve stejném adresáři, kde je uložena původní položka, a to lze rozlišit šipkou, která je na ikoně. Přetáhněte tuto položku na požadované místo. Jak dát program na plochu? ploch

  1. Podržte aplikaci, potom prst zvedněte. Pokud aplikace nabízí zkratky, zobrazí se jejich seznam.
  2. Klepněte na zkratku a podržte ji.
  3. Přetáhněte zkratku na požadované místo. Zdvihněte prst.

Můžete se také zeptat, jak spustit tento počítač?

Ikona jde sice zpětně vyvolat, ale není od věci naučit se jednoduchou klávesovou zkratku, s jejíž pomocí můžeme položku Tento počítač v průzkumníku vyvolat z jakéhokoliv okna. Postup: stiskneme a podržíme tlačítko WIN (Windows) a zmáčkneme klávesu E. Jak dát aplikaci na plochu PC? Pokud používáte Windows 10:

Stiskněte klávesu Windows a přejděte k aplikaci Office, pro kterou chcete vytvořit zástupce na ploše. Klikněte levým tlačítkem na název aplikace a přetáhněte aplikaci na plochu. Na ploše se objeví zástupce aplikace.

Jak vytvořit odkaz na ploše?

Zde podržte prst nad stránkou, kterou chcete připnout na domovskou obrazovku, a v nově otevřeném okně zvolte možnost »Přidat zástupce na plochu«. K otevření vašeho oblíbeného webu pak bude stačit jen klepnutí na jeho ikonu na displeji vašeho smartphonu nebo tabletu. Také, jak vlozit odkaz na plochu? Zástupce na ploše – vytvoření

Klikněte na ploše pravým tlačítkem myši na odkaz Nový a poté Zástupce. Sem napište buď www adresu, na kterou má zástupce odkazovat, nebo vyberte v počítači soubor či složku, jehož zástupce na ploše chcete mít.

Jak přidat ikonu na hlavní panel?

Připnutí aplikací na hlavní panel

Vyberte Start , posuňte se k aplikaci, kterou chcete připnout, a pak aplikaci stiskněte a podržte (nebo na něj klikněte pravým tlačítkem). Vyberte Další > Připnout na hlavní panel.
Jak dát na lištu ikonu? Odpovědi na otázku

Po otevření kliknout na tu ikonu dole v liště pravým a vybrat "připnout do hlavního panelu", pokud je myšleno toto...

Jak vratit plochu Windows 10?

Jak je tedy dostat na plochu? Otevřete Nastavení počítače zkratkou Win+I. Vyberte Přizpůsobení a v levém menu pak Motivy. V pravém panelu nebo úplně dole (v závislosti na velikosti okna) bude odkaz Nastavení ikon na ploše.

By Cramer Tockey

Jak zobrazit Tento počítač na ploše Windows 7? :: Jak dostat ikonu Google na plochu?
Užitečné odkazy