Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Slideshow Z Fotek?

Jak vytvořit slideshow z fotek?

V aplikaci Fotky otevřete kolekci a vpravo nahoře klikněte na Vytvořit -> Automatické video s hudbou. V dalším okně si vyberte snímky, které mají být do vytvářeného videa zahrnuty, a klikněte na tlačítko Vytvořit. Video pojmenujte. Během chvilky bude připraveno k přehrání.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, v jakém programu se dělají prezentace?

Prezentační program je počítačový program, který umožňuje vytvořit prezentaci, tj. sérii stránek, neboli snímků, s přehledně zobrazenými informacemi. Příkladem takového programu je svobodný a zdarma dostupný Impress z kancelářského balíku LibreOffice nebo uzavřený a placený Microsoft PowerPoint. Jak udělat video s fotkou? Vytvoření filmu

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna.
  4. V sekci Vytvořit klepněte na Film.
  5. Vyberte fotky a videa, která ve filmu chcete mít, klepnutím na Nový film.

Jak prezentovat fotky?

Existuje mnoho služeb na sdílení fotografií, mezi ty nejznámější patří například Flickr, Fotky Google, Facebook nebo Instagram, z českých služeb můžete využít třeba Zoneramu, ambicióznější fotografové pak třeba galerii na FotoAparat.cz. Pokud jde o to, jak udělat prezentaci na iphone? Ve správci prezentací klepněte nahoře na obrazovce na tlačítko Vytvořit prezentaci . Pokud právě upravujete prezentaci, klepněte na (na iPhonu) nebo klepněte na Prezentace (na iPadu) a otevřete správce prezentací. Klepněte na Vybrat motiv a pak na motiv.

Také, jak udělat kratke video?

Video zastřihovač Filmigo nabízí výkonné nástroje pro úpravy videa. Můžete stříhat video po částech, sloučit obrázky z vaší galerie, komprimovat video bez ztráty kvality. Můžete také přiblížit nebo zrychlit video a vytvořit tak velmi zajímavé umělecké dílo. Také, jak vytvořit video z fotek zdarma? Jak na to?Vytvoření i úprava videa je v ZPS X otázka několika minut.

  1. Vyberte fotky nebo video.
  2. Nastavte délku trvání snímků a animaci přechodů.
  3. Pokud chcete, video sestříhejte.
  4. Vložte hudbu.
  5. Klikněte na Uložit video. Hotovo!

Jak udělat z fotek filmový pas?

Rozhýbejte své snímky aneb jak vytvořit video z fotek

  1. Najděte složku, ve které máte nachystané snímky pro video.
  2. V prostředí tvorby videa vidíte v dolní části filmový pás s fotkami, které jsou ve vybrané složce.
  3. Fotky na časovou osu přidáte přetažením myší z filmového pásu do Obrazové stopy.
Jak se dělá prezentace ve Wordu? PrezentaceWord

Úprava nebo tisk podkladů aplikace PowerPoint v aplikaci Word
  1. Klikněte na Soubor > Exportovat.
  2. V části Exportovat klikněte na Vytvořit podklady a potom v části Vytvořit podklady v aplikaci Microsoft Word klikněte na Vytvořit podklady.

Jak dělat v Prezi?

Klikněte na šipku „Start Prezi“ umístěnou uprostřed okna a projděte si sami tuto krátkou Prezi. Jak jste mohli vidět, Prezi nepracuje na principu jednotlivých slidů, ale jednoho velkého plátna, na které skládáte veškerý obsah své prezentace – texty, obrázky, videa, čáry a šipky.

By Crist

Jak udělat prezentací bez Power Pointu? :: Jak zrušit tým v Teams?
Užitečné odkazy