Domovská stránka > J > Jak Sdílet Soubor Onedrive?

Jak sdílet soubor OneDrive?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na soubor nebo složku ve vaší OneDrive složce na počítači a vybrat Sdílet OneDrive odkaz. Tím zkopírujete do vaší schránky odkaz, který pak můžete vložit kamkoli, kde ho chcete poslat.

Přečtěte si více

Jak propojit počítače v síti?

Přejděte na »Síť | Připojení« a klikněte na název sítě, ke které jste připojeni. Změňte volbu Vyhledávat zařízení a obsah pomocí posuvného přepínače. V poloze Zapnuto se bude počítač automaticky připojovat ke sdíleným zařízením v síti. Zároveň ostatní zařízení v síti uvidí složky a soubory, které sdílíte. Jak skrýt počítač v síti? Tor 6.5 – freeware

Tím je skryta identita PC, přičemž každý router má informaci jen o tom, od koho data přijal a kam je má přeposlat. Po instalaci stačí v browseru dle pokynů nastavit proxy a začít surfovat opravdu anonymně. Stahujte ze Slunečnice.cz na této adrese (48,5 MB).

Jak propojit dva počítače v síti?

Zapojte ethernetový kabel.

Pokud chcete propojit dva počítače, které nemají přístup ke sdílené síti, můžete použít ethernetový kabel a vytvořit tak přímé spojení mezi ethernetovými porty obou počítačů. Některé počítače vyžadují použití speciálního „přechodového kabelu“. Tento kabel je vedený opačně.
Jak poslat odkaz na soubor? Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Co je to sdílení souborů?

Chcete-li, aby váš soubor mohl vyhledat a otevřít kdokoli na internetu, můžete ho sdílet veřejně. U veřejně sdíleného souboru bude viditelné vaše jméno jako jméno vlastníka. Sdílení odkazů je vypnuté. Přečtěte si další informace o tom, jak mohou ostatní uživatelé zobrazit, komentovat nebo upravovat soubory. Kde sdílet soubory? Nejlepší česká i zahraniční úložiště pro jednoduché sdílení...

  1. Letecká pošta. Fotogalerie. Letecka posta screenshot 1 Letecka posta screenshot 2.
  2. Ulož.to. Fotogalerie. Uloz.to screenshot 1 Uloz.to screenshot 2 Uloz.to screenshot 3.
  3. Webshare. Fotogalerie.
  4. Hellspy. Fotogalerie.
  5. Google Drive. Fotogalerie.
  6. DropBox. Fotogalerie.

Pokud jde o to, jak poslat vetsi soubor?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.
Co je sdílená složka? Veřejné složky slouží uživatelům ke zprostředkování přístupu k jedné poštovní složce z více e-mailových účtů u dané domény. Více uživatelů tak může zpravovat poštovní složku společně. Sdílená složka poté funguje stejně jako složky jiné, ovšem její obsah vidí oba uživatelé.

Jak sdílet soubory přes internet?

Ulož.to. Využít můžete jednoduché webové rozhraní, ve kterém zvolíte soubor a jeho viditelnost (Pro veřejnost/Přes odkaz/Jen pro mě). Po dokončení nahrávání a uložení souborů obdržíte dva odkazy – přes jeden lze nahraná data sdílet s dalšími uživateli, přes druhý je můžete spravovat, tedy konkrétně smazat.

By Gracie Bueschel

Jak si vytvořit vlastní VPN server? :: Jak vznikne černá barva?
Užitečné odkazy