Domovská stránka > J > Jak Přidat Do Teams Kalendář?

Jak přidat do Teams kalendář?

Přidání sdíleného kalendáře do kanálu

  1. Vyberte Přidat kartu. v horní části kanálu.
  2. Vyberte kalendář kanálu ze seznamu dostupných aplikací nebo ho vyhledejte pomocí panelu hledání v pravém horním rohu.
  3. Dejte kalendáři název a vyberte Přidat.

Přečtěte si více

Jak se pripojit na online hodinu?

Google Meet je jednoduchý způsob, jak se připojit na lekci bez toho, aniž byste si museli do svého zařízení stahovat novou aplikaci. Vše, co potřebujete, je počítač (poslouží i tablet nebo mobilní telefon), dobré připojení k internetu a klik na jeden odkaz, který vám pošleme emailem. Jak vyzkoušet Teams? vedle svého profilového obrázku v horní části Teams a pak zvolte Nastavení> Zařízení. V části Zvuková zařízení vyberte Zkušební hovor. Během zkušebního hovoru uvidíte, jak fungují mikrofon, reproduktor a kamera. Postupujte podle pokynů robota zkušebního hovoru a nahrajte krátkou zprávu.

Lidé se také ptají, jak komunikovat přes teams?

Pořádání schůzek přes Teams

  1. V Teams vyberte Kalendář > Nová schůzka.
  2. Pozvěte ostatní.
  3. Přidejte místo nebo, jestli se jedná o online schůzku, ponechejte místo prázdné.
  4. Pokud chcete, přidejte cíl schůzky, program schůzky a odkaz na soubor.
Jak vytvořit link na Teams? Vytvoření odkazu
  1. Pokud jste vlastníkem týmu, přejděte na tým uvedený na levé straně aplikace.
  2. Vyberte Další možnosti > Získat odkaz na tým.
  3. Zvolte Kopírovat a pak pošlete odkaz osobě, kterou chcete pozvat do svého týmu. Tato osoba pak může vložit odkaz do libovolného prohlížeče, aby se připojila k vašemu týmu.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat teams do pc?

Na počítači s Windows (nejlépe Windows 10) klikneme z libovolného prohlížeče (nejlépe Google Chrome nebo Microsoft Edge) na odkaz pro instalaci. Na stránce Stažení desktopové a mobilní aplikace klikneme do tlačítka Stáhnout pro počítač. V další části obrazovky klikneme do tlačítka Stáhnout Teams. Jak přihlásit dítě do Teams? Přihlašovací stránka je https://portal.microsoftonline.com . Po vypsání do adresního řádku se zobrazí následující stránka, kde zadáte uživatelské jméno (e-mail Vašeho dítěte). 2) Po vyplnění e-mailu budete vyzváni k zadání hesla. 3) Po zadání hesla, které je zvoleno pevné a nebude chtít změnu, se přihlásíte do účtu.

Jak se registrovat na Teams?

Registrace organizace

  1. Přejděte na products.office.com/microsoft-teamsa vyberte Zaregistrovat se zdarma.
  2. Zadejte e-mail účtu Microsoft a vyberte Další.
  3. Zvolte možnost a vyberte Další.
  4. Zadejte vaše heslo a vyberte Přihlásit se.
  5. Přidejte poslední podrobnosti a vyberte Nastavit Teams.
  6. Zvolte, jak otevřít a používat Teams:
Pokud jde o to, jak nastavit videokonferenci? Podle svých preferencí si můžete nastavit službu Google Meet jako výchozí aplikaci pro videokonference, nebo ji naopak vypnout. K událostem v Kalendáři můžete automaticky přidávat videokonference Google Meet. Na počítači otevřete Kalendář Google.

Jak provést videokonferenci?

Pokud chcete konferenci pro více lidí, zkuste třeba Zoom. Ten se musí instalovat, ale má více možností i v bezplatné verzi. Další možností je služba Hangouts od Google, ta ale vyžaduje registraci a na mobilu instalace.

By Suzie Sweany

Jak udělat Permalink? :: Jak se připojit k týmu MS Teams?
Užitečné odkazy