Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Aplikaci Na Google Play?

Jak vytvořit aplikaci na Google Play?

Vytvoření aplikace

  1. Otevřete Play Console.
  2. Vyberte Všechny aplikace > Vytvořit aplikaci.
  3. Vyberte výchozí jazyk a zadejte název aplikace, který se bude zobrazovat na Google Play.
  4. Zadejte, zda se jedná o aplikaci nebo hru.
  5. Uveďte, zda je aplikace bezplatná nebo placená.

Přečtěte si více

Co je to Appka?

Apka, appka – je zkratka pro „aplikaci“, zpravidla mobilní aplikaci, kterou si nainstalujete do chytrého telefonu, tabletu, chytrých hodinek či do chytré televize. Aplikace může být nainstalovaná a dostupná také v internetovém prohlížeči – browseru (Chrome, Safari, Opera, Vivaldi, Firefox). Jak vytvořit program pro Windows? Vytvoření Windows desktopového projektu v Visual Studio

Na další stránce zadejte název projektu, například DesktopApp. Vyberte tlačítko Vytvořit a vytvořte projekt. Zobrazí se dialogové okno Project desktopové Windows plochy. V části Typ aplikace vyberte Desktopová aplikace (.exe).

Jak naučit dítě programovat?

Základy programování pro děti a začátečníky

  1. Abyste se mohli učit programovat, musíte pochopit základní logiku a stavbu struktury programovacího kódu.
  2. Využít můžete i webové kurzy jako je třeba Code.org – jsou zde základní kurzy programování (nebo dokonce i školy) a ty nejjednodušší cílí na děti kolem 5 let.
Tak jak se nasiva aplikace? Nejprve si kapsu, nebo aplikaci, podžehlíme. Na vliselín si položíme náš tvar a přesně podle něj vystřihneme i vliselín. U jednostranně nažehlovacího vliselínu doporučuji rovnou látku pokládat na tu stranu vliselínu s lepidlem (na omak ta drsnější - jsou na ní krupičky lepidla).

Jak si udělat vlastní střih?

Úpravu střihů najdete např. v knihách Šití krok za krokem (vydala Burda; vyprodáno, hledejte v knihovnách, antikvariátech, myslím, že se i toulá sken po internetu) nebo Encyklopedie šití (Ikar 2004). Nejlepší je ovšem vědět, jak se střihy konstruují. Pak si můžete navrhnout cokoli a to přesně na naměřené míry. Tak jak usit kapsicku na tricko? Přeložte papír a nakreslete půlku kapsy směrem k ohybu papíru a vystřihněte tak, abyste měli přesně symetrickou šablonu. Šablonu obkreslete na rub látky a vystřihněte ji s asi centimetrem navíc. Nadbytečnou látku zažehlete směrem dovnitř a horní část kapsičky rovnou zašijte na stroji jednoduchým stehem.

Jak programovat na iPadu?

Programování přímo na iPadu

Velkou novinkou iPadOS 15 je možnost programovat přímo na iPadu aplikace pro iPadOS a iOS, a to pomocí aplikace Swift Playgrounds.
Jak publikovat hru na App Store? Chcete-li distribuovat aplikaci v obchodě Google Play, musíte si vytvořit účet vydavatele, za který zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 25 USD. Pro vydávání aplikací na App Store si zase založte vývojářský účet Apple Developer, který vás přijde na 99 USD ročně.

Kolik stojí webová aplikace?

webové aplikace

Kolik stojíwebové aplikace

TypPopisCena
Jednovrstvá webová aplikacezákladní šablona s menší administracíod 180 000 Kč
2 další řádky

By Sarine

Jak si vytvořit aplikaci zdarma? :: Jak nakreslit animaci?
Užitečné odkazy