Domovská stránka > C > Co Je True Tone Iphone?

Co je True Tone Iphone?

Technologie True Tone v počítačích Mac, Studio Displayi a Apple Pro Displayi XDR upravuje pomocí vyspělých vícekanálových senzorů barevnost a intenzitu displeje a Touch Baru podle okolního osvětlení, aby obraz vypadal přirozeněji.

Přečtěte si více

Jak nastavit Cernobily Displej iPhone?

Co s černobílým displejem u iPhone?

  1. Jděte do Nastavení.
  2. Dále do položky Obecné.
  3. Následně klepněte na Zpřístupnění.
  4. Hned jako první položka je zde Zrak - který musíte zvolit.
  5. Následně vypněte možnost "Stupně šedi".
  6. Displeji Vašeho iPhonu se restartují barvy a vše bude tak, jak má být.
Jak nastavit Cerveny filtr iPhone? Zapnutí Night Shiftu
  1. Otevřete Ovládací centrum. Přitlačte na ikonu ovládání jasu a pak klepnutím na. zapněte nebo vypněte Night Shift.
  2. Přejděte do Nastavení > Zobrazení a jas > Night Shift. Na stejné obrazovce můžete naplánovat časy, kdy se má Night Shift automaticky zapnout a upravit teplotu barev.

Také, jak vypnout modre svetlo na iphonu?

Jděte do Nastavení > Obecné > Zpřístupnění. Zde otevřete Přizpůsobení displeje a Filtry barev. Jak nastavit iphone se? Nastavení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch

  1. Zapněte zařízení
  2. Pokud máte jiné zařízení, použijte Rychlý start.
  3. Aktivujte zařízení
  4. Nastavte Face ID nebo Touch ID a vytvořte si kód.
  5. Obnovte nebo přeneste své informace a data.
  6. Přihlášení pomocí Apple ID.
  7. Zapněte automatické aktualizace a nastavte další funkce.

Také, jak kalibrovat displej iphone?

iPhonu 8 a starší: přejeďte prstem od spodního okraje displeje nahoru. Zde se nachází posuvník jasu. Jeho korekcí nahoru nebo dolů si jas snadno upravíte. Podobně můžete činit i v nabídce Nastavení - > Zobrazení a jas. Jak zvysit jas na telefonu? Ať už se jedná o telefony s Android OS nebo iOS, mají funkci automatického jasu, která uzpůsobuje svítivost obrazovky okolnímu světlu. Nastavovat jas ale samozřejmě můžete i ručně – stačí seshora displeje stáhnout “panel rychlých akcí” a na posuvníku jas snížit nebo zvýšit.

Co delat kdyz nejdou zapnout Apple Watch?

Zcela odstraňte plastový obal z obou stran adaptéru. Zkontrolujte, jestli jsou zadní strana Apple Watch i magnetická nabíječka čisté. Pokud se Apple Watch pořád nenabíjejí, vynuceně je restartujte. Aspoň na 10 sekund podržte boční tlačítko spolu s korunkou Digital Crown, dokud se nezobrazí logo Apple. Jak se Zapinaji Apple Watch? Zapnutí: Jsou‑li Apple Watch vypnuté, stiskněte postranní tlačítko a držte je, dokud se neobjeví logo Apple (displej může nejprve zůstat na okamžik černý). Jakmile se hodinky Apple Watch zapnou, zobrazí se ciferník. Vypnutí: Za normálních okolností je vhodné nechat Apple Watch trvale zapnuté.

Jak vypnout Always-on?

Uděláte to tak, že stisknutím korunky Digital Crown zobrazíte plochu a potom klepnete na tlačítko Nastavení . Klepněte na Zobrazení a jas. Posuňte se dolů a klepněte na Vždy zapnuto. Klepnutím na Vždy zapnuto funkci zapnete nebo vypnete.

By Berneta Kalafarski

Jak povolit přístup k internetu? :: Jak vypnout automatický jas Windows 10?
Užitečné odkazy