Domovská stránka > J > Jak Vymazat Údaje O Prohlížení?

Jak vymazat údaje o prohlížení?

Smazání údajů o prohlížení

  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Ochrana soukromí Vymazat údaje o prohlížení.
  4. Vyberte období, například Poslední hodina nebo Od počátku věků.
  5. Vyberte typy údajů, které chcete odstranit.
  6. Klepněte na Vymazat data.

Přečtěte si více

Jak vymazat systémová data Iphone?

Prvně je nutné, abyste na vašem iPhonu otevřeli nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte níže a otevřete sekci Safari. Zde sjeďte dolů a klepněte na Smazat historii a data stránek. Nakonec volbu potvrďte klepnutím na Smazat historii a data. Můžete se také zeptat, co to je mezipaměť? Dočasné úložiště dat nashromážděných internetovým prohlížečem při procházení webu, včetně prvků z webových stránek, které často navštěvujete. Mezipaměť obsahuje nejrůznější data jako například hesla nebo odpovědi, které jste zadali do online formulářů. Data uložená v mezipaměti můžete kdykoli smazat.

Také, jak vymazat cache windows?

Otevřete nabídku Start a zadejte cmd otevřete příkazový řádek. Chcete-li použít práva správce, vyberte možnost Spustit jako správce. 2. Nyní zadejte ipconfig / flushDNS a stiskněte klávesu Enter. Co jsou soubory optimalizace doručení? Optimalizace doručení nemá přístup k vašim osobním souborům nebo složkám a nemění žádné soubory na vašem počítači. Optimalizace doručení stahuje stejné aktualizace a aplikace, které můžete získat přes službu Windows Update a Microsoft Store, a používá přitom stejná bezpečnostní opatření.

Pokud jde o to, jak resetovat cache?

Chrome. Ctrl + Shift + Del otevře dialogové okénko Vymazat údaje o prohlížení (nebo použijte tlačítko, klikněte na Další nástroje a potom na Vymazat údaje o prohlížení…). Z nabídky časového období vyberte Od počátku věků, poté zaškrtněte Obrázky a soubory v mezipaměti a dejte Vymazat data. Jak vymazat cache EDGE? Otevřete aplikaci Microsoft Edge a vyberte Nastavení a další možnosti > Nastavení > Ochrana osobních údajů, vyhledávání a služby. V části Vymazat údaje o procházení vyberte Zvolit položky k vymazání. V části Časový rozsah zvolte časové období. Vyberte Soubory cookie a další data webu a pak vyberte Vymazat.

Jak vymazat cache Mac?

Zavřeme Předvolby. V horní liště se mezi záložkami Záložky a Okno objeví záložka Vývojář Na tuto záložku klikneme a vybereme možnost Vyprázdnit mezipaměti. Co je uloziste v mobilu? Úložiště je místo, kde jsou uchována vaše data, například hudba a fotky. Paměť je místo, které slouží ke spouštění programů, jako jsou aplikace a systém Android.

Jak uvolnit uloziste Samsung?



Jak na Androidu uvolnit místo

  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.

By Queston

Proč mazat cache? :: Jak vyčistit mezipaměť v mobilu?
Užitečné odkazy