Domovská stránka > J > Jak Vyhledat Podle Obrázku Na Mobilu?

Jak vyhledat podle obrázku na mobilu?

Vyhledávání souvisejících obrázků na mobilu (Android a iOS):

  1. V telefonu nebo na tabletu otevřete aplikaci Chrome.
  2. Zadejte adresu images.google.com.
  3. Napište jaký obrázek hledáte.
  4. Potvrďte klepnutím na Vyhledat.
  5. Klepněte na obrázek, pomocí kterého chcete vyhledávat.
  6. Podržte obrázek a zobrazí se nabídka.

Přečtěte si více

Může se také zeptat, jak vlozit fotku do vyhledavace?

Můžete nahrát fotku přímo z telefonu anebo použít fotoaparát. Aplikace Reverse image search prohledá internetové vyhledávače jako je Google, Yandex, Bing a TinEye pro ty nejlepší a nejpřesnější výsledky. Jak zjistit Falesnou fotku? Pravost i aktuálnost fotky můžete ověřit na stránce images.google.com nebo na tineye.com. Na stránce images.google.com klikněte na obrázek fotoaparátu a vyberte, zda chcete obrázek nahrát, nebo zkopírovat jeho adresu ze schránky (stisknutím Ctrl + V).

Jak najít oblečení podle fotky?

Vyberte fotografii nebo snímek obrazovky zachycující kousek, který hledáte, a my vám najdeme podobné kousky na GLAMI. Vaše zařízení nebo prohlížeč nepodporuje funkci nahrátí obrázku. Jak vyhledat podle fotky na iphone? Vyhledávání pomocí obrázku uloženého v zařízení

  1. Na iPhonu nebo iPadu otevřete aplikaci Google .
  2. Ve vyhledávacím poli klepněte na ikonu Google Lens .
  3. Vyfoťte nebo nahrajte fotku, kterou chcete použít pro vyhledávání:
  4. Vyberte, jak chcete vyhledávat:
  5. Výsledky vyhledávání najdete posunutím zobrazení v dolní části obrazovky.

Jak se dává fotky na Google?

Na počítači přejděte na adresu photos.google.com. Disk Google. Vyhledejte a vyberte požadované fotky. Klikněte na Nahrát. Můžete se také zeptat, jak vložit obrázek do článku na wikipedii? Na dané stránce v režimu Editovat vyberte tlačítko Vložit, poté Obrázky a média a do vyhledávacího políčka napište přesný název vašeho obrázku. Tím obrázek najdete a můžete ho klasicky na stránku vložit. Existuje také alternativní způsob načtení obrázku, a to přímo v režimu editovat ve Wikipedii.

Jak najít fotku na Instagramu?

Slouží k tomu záložka Instagram Search & Explore. Tato záložka je individuálně přizpůsobena každému uživateli. Aplikace sama do této záložky vybírá videa a fotky, které jsou populární a oblíbené mezi lidmi, se kterými jste ve spojení nebo které sledujete. Jak zjistit fotomontáž? Jak fotomontáž odhalitNástroje, lupa i logická úvaha pomůžou

Zdarma dostupný je třeba FotoForensics.com. Tento bezplatný nástroj pro analýzu nahraných fotek se podívá na rozdíly v chybách vzniklých při kompresi JPEG.

Může se také zeptat, jak zjistit kdy byla fotka pořízena?

Při práci s operačním systémem Windows budou tyto informace k dispozici po kliknutí pravým tlačítkem myši v okně Průzkumníka na kartě Podrobnosti. Zde uvidíme datum, čas, zařízení, kterým byla fotografie pořízena, a také GPS souřadnice místa, kde fotografie vznikla.

By Kyle Sabagh

Jak vyhledat obrázek na Google? :: Jak hledat pomocí obrázků?
Užitečné odkazy