Domovská stránka > J > Jak Vrátit Aktualizaci Iphone?

Jak vrátit aktualizaci iPhone?

Odstranění betaverze pro vývojáře obnovením zařízení

  1. Přesvědčte se, že máte na Macu nejnovější verzi macOS nebo nejnovější verzi iTunes.
  2. Připojte zařízení k počítači a podle následujícího postupu ho přepněte do zotavovacího režimu:
  3. Až se objeví možnost Obnovit, klepněte na ni.
  4. Počkejte, než se obnovení dokončí.

Přečtěte si více

Tak jak se vrátit na předchozí verzi ios?

Pokud je verze iOS, kterou chcete obnovit, označena jako nepodepsaná, nelze ji obnovit. Po stažení připojte svůj iPhone nebo iPad k počítači a otevřete iTunes. Klikněte na stránku zařízení v iTunes. Na počítači Mac podržte klávesu Option a klikněte na tlačítko „Obnovit iPhone“ nebo „Obnovit iPad“. Může se také zeptat, jak se vrátit z ios 15? Pro iPhone 6s a starší, iPad s tlačítkem Home Button nebo iPod touch (6. generace nebo starší): Stiskněte a podržte současně tlačítka Spánek / Probuzení a Home Button. Jakmile se zobrazí logo Apple, tlačítka neuvolňujte. Stále držte obě tlačítka, dokud se nezobrazí obrazovka režimu obnovení.

Můžete se také zeptat, jak přejít na starší verzi ios?

Zálohovat můžete buď pomocí Finderu na Macu (iTunes na Windows), či pomocí iCloudu. V případě zálohování pomocí Finderu (či iTunes) prvně připojte váš iPhone k počítači či Macu. Poté spusťte Finder a v pravém menu klepněte na název vašeho zařízení (v iTunes klepněte v horní části na ikonu vašeho zařízení). Jak odinstalovat Aktualizace iPhone? Jak smazat stažený update iOS

  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Jděte do kategorie Obecné.
  3. Pokračujte do Úložiště a využití iCloudu. (
  4. Nyní v horní sekci Úložiště zařízení do Spravovat úložiště. (
  5. Zde vidíte souhrn informací o úložišti vašeho zařízení.
  6. Klikněte na tento stažený update, a následně klikněte na tlačítko Smazat.

Jak vrátit iOS 15 na 14?

Pokud používáte iPhone X a novější, dostanete se do DFU módu následovně: připojte vaše zařízení k Macu/PC, a poté stiskněte a pusťte tlačítko pro zvýšení hlasitosti, poté stiskněte a pusťte tlačítko pro snížení hlasitosti. Poté podržte boční tlačítko po dobu 10 sekund, dokud displej iPhonu nezčerná. Podle toho, jak se vrátit z ios 14? Existují dvě možnosti, pomocí kterých se můžete vrátit zpět – první je bez ztráty dat, kdy je možné, že se objeví v systému nějaké chyby. Druhou možností je poté čistá instalace, kdy přijdete o všechna data, ale budete mít komplet čistý a bezchybný systém.

Jak obnovit iOS 14?

Přeinstalování iOS

Na klávesnici držíme tlačítko Option a klikneme na Obnovit v případě Macu. Uživatelé Windows potom drží Shift a klikají na obnovit. Vybereme stažený ipsw soubor s aktuálním systémem a necháme iTunes/Finder ověřit systém u Applu. Zařízení se restartuje a po zapnutí naskočí již s iOS 14.6.
Jak smazat beta verzi iOS 15? K tomu musíme otevřít aplikaci Sledovat na iPhone, přejít na kartu Moje hodinky a poté na Obecné> Profily, kliknout na profil beta a poté na «Odstranit profil».

Jak zničit iPhone?

iPhone se dá zničit opravdu jednoduše. Stačí zadat jedno prokleté datum a telefon můžete rovnou zahodit. Pokud máte iOS zařízení se 64bitovým operačním systémem, tedy s procesory A7 a novějšími, tedy od iPhonu 5S a iPadu Air/iPadu mini, zbystřete.

By Kenta Peerzada

Jak obnovit iPhone že starší zálohy? :: Jak pridat zkratku na plochu?
Užitečné odkazy