Domovská stránka > J > Jak Volat S Více Lidmi?

Jak volat s více lidmi?

S konferencemi souvisí i služba přidržení hovoru. Ta se v podstatě uplatňuje při volání nového účastníka konferenčního hovoru. Jak již bylo zmíněno, provede se klávesou 2 s potvrzením. Probíhající hovor je přidržen, můžete vyřídit nový hovor a po jeho dokončení pokračovat v hovoru předchozím.

Přečtěte si více

Jak volat ve trech?

Zahájení konferenčního hovoru

  1. Zavolejte prvnímu účastníkovi a počkejte na navázání spojení.
  2. Klepněte na Přidat hovor .
  3. Zavolejte druhému účastníkovi a počkejte na navázání spojení.
  4. Klepněte na Konference .
  5. Oba hovory se připojí ke konferenčnímu hovoru. Další účastníky přidáte opakováním kroků 2 až 4.
Jak pridat hovor? Na displeji vašeho telefonu zvolíte v průběhu stávajícího hovoru s účastníkem A možnost "Přidat hovor" (tato položka se může lišit v závislosti na typu přístroje, případně může být v menu u hovoru, například pod položkou "Volby"). Vytočíte druhé telefonní číslo B nebo ho vyberte z telefonního seznamu.

Podle toho, jak funguje konferenční hovor?

Přes telefon

1] Vytočte číslo kterékoli z osob, se kterými se chcete spojit. Jakmile se hovor spojí, požádejte osobu, aby počkala a klikněte na Přidat kontakty. 2] Nyní vytočte druhou osobu. A po spojení hovoru, klikněte na Sloučit hovor knoflík.
Jak přepojit hovor? Přepojení hovoru bez konzultace (naslepo)

Během příchozího hovoru zadejte sekvenci #číslo#. Váš hovor s volajícím bude okamžitě ukončen a volající bude přepojen na cílové číslo. Pokud na cílovém čísle hovor nikdo nezvedne do 20 s, začne znovu zvonit na vaší lince, ze které byl přepojen.

Jak volat z Iphone?

Na iPhonu přejděte do Nastavení > Telefon > Hovory na ostatních zařízeních a zapněte volbu Hovory na ostatních zařízeních. Na iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > FaceTime a zapněte Hovory z iPhonu. A další otázka, jak se volá na účet volaného? T-Mobile představil novou službu Sponzor, tedy vlastně volání na účet volaného v rámci sítě. Každý zákazník včetně uživatelů předplacených karet si může zvolit až pět telefonních čísel, ze kterých mu je voláno na jeho účet. Telefonní čísla však musí patřit uživatelům předplacených služeb v síti T-Mobile.

Jak volat na telefon?

Uskutečnění hovoru

  1. V telefonu spusťte aplikaci Telefon .
  2. Vyberte, komu chcete zavolat: Chcete-li zadat číslo, klepněte na číselník. .
  3. Klepněte na ikonu telefonu .
  4. Až budete chtít hovor ukončit, klepněte na ikonu zavěšení . Pokud je hovor minimalizován, přetáhněte bublinu hovoru do pravého dolního rohu obrazovky.
Můžete se také zeptat, jak telefonovat přes wifi? Aby vám Wi-Fi volání správně fungovalo, potřebujete mít v telefonu aktuální firmware, který funkci zpřístupňuje. V nastavení telefonu si také nezapomeňte podporu Wi-Fi volání zapnout. Volbu Wi-Fi volání obvykle najdete v nastavení hovorů, které je dostupné ze systémové aplikace pro telefonování.

Jak přepojit hovor na pevné lince?

Pro netrpělivé: Příchozí hovor přepojíte tak, že zmáčknete dvakrát tlačítko * za sebou. Tedy * * nebo zmáčknete tlačítko # FLASH. U odchozích hovorů lze přepojovat jen tlačítkem # FLASH, dvojité zmáčknutí hvězdiček není funkční. B přijme hovor a řekne “moment přepojím”.

By Guss

Jak přesměrovat hovor na dalku? :: Jak psát chemické vzorce na klávesnici?
Užitečné odkazy