Domovská stránka > J > Jak Dostat Tecku Do Wallet?

Jak dostat tecku do Wallet?

Když máte v aplikaci Zdraví uložený ověřitelný záznam o očkování

  1. Otevřete aplikaci Zdraví.
  2. Klepněte v levém dolním rohu na Souhrn.
  3. V části Záznam o vakcinaci klepněte na Přidat do Peněženky.

Přečtěte si více

Jak pouzivat Wallet?

Je to jednoduché. Stačí přidat kreditní, debetní nebo předplacenou kartu do aplikace Wallet na iPhonu. A pak svoje karty přidat i na všechna další zařízení Apple, na kterých chceš Apple Pay používat. Funguje to na iPhonu, Apple Watch, Macu a iPadu. Jak odstranit z Apple Wallet? Přejděte na Předvolby systému > Peněženka a Apple Pay. Klikněte na kartu, kterou chcete odstranit. Klikněte na tlačítko Odstranit .

A další otázka, jak dostat qr kód do wallet?

Wallet nenabízí jednoduchý import QR kódů, jejich vydavatelé je musí připravit speciálním způsobem. Existuje ale užitečná aplikace Pass2U (tady je v App Store), která to dokáže a umožní do telefonu nahrát libovolný QR. Takže i ten z očkovacího certifikátu. Jak ziskat Kaufland kartu? Kaufland Card mohou zákazníci získat dvěma způsoby: v elektronické podobě stažením Kaufland aplikace v Apple Store nebo na Google Play či ve fyzické formě vyzvednutím v oddělení informací v kterékoli z prodejen. Plastovou kartu lze samozřejmě propojit s tou digitální.

Kam ulozit karty?

Aplikace Stocard vám umožní uložení všech věrnostních karet do jediné aplikace ve vašem mobilním telefonu. Všechny věrnostní kartičky pak můžete již nechat doma. Jak pouzivat Stocard? Udělej si místo v peněžence tím, že naskenuješ kódy z jednotlivých plastových karet během pár sekund. Během nákupu si jednoduše načti věrnostní kartu na telefonu, oskenuj kód u pokladny a sbírej věrnostní body. Kupóny, slevy, letáky a katalogy v aplikaci Stocard - to všechno z tvých oblíbených obchodů.

Jak propojit Lítačku s aplikaci?

Pro přidání nového mobilního telefonu jako identifikátoru se přihlásíte v mobilní aplikaci na novém zařízení do svého účtu z pidlitacka.cz a zaregistrujete si jako identifikátor toto nové zařízení. Nyní již stačí do aplikace přesunout kupón z původního telefonu. Můžete se také zeptat, co delat kdyz zapomenu heslo na tecku? Co mám dělat, když jsem zapomněl PIN v aplikaci Tečka? Nic se neděje, pokud zapomenete PIN, aplikaci jednoduše z telefonu smažete a nainstalujete znova. Po nové instalaci si zadáte nový PIN, případně (pokud telefon podporuje biometrické údaje, musí být povoleno v zařízení) lze zadat otisk prstu nebo sken obličeje.

Jak odstranit karty?

Odstranění debetní nebo kreditní karty

  1. Otevřete aplikaci Google Pay .
  2. Vlevo nahoře klepněte na ikonu nabídky. Platební metody.
  3. Klepněte na platební metodu, kterou chcete odstranit.
  4. Vpravo nahoře klepněte na Možnosti. Odstranění platební metody.

By Curkell

Jak udělat ve Wordu Záhlaví? :: Jak nahrát věrnostní karty do Wallet?
Užitečné odkazy