Domovská stránka > J > Jak Pridat Do Fotky Text?

Jak pridat do fotky text?

Text do fotky vložíte v Editoru

První možností je použití nabídky Vložit text (T), kterou najdete v Editoru v pravém panelu pod Nástroji pro vkládání objektů. Díky této funkci vložíte libovolný text a můžete s ním i dál pracovat. Začněte tím, že kliknete do fotky. Tím vytvoříte novou vrstvu obsahující text.

Přečtěte si více

Jak psát text do obrázku?

Vkládání obrázků pomocí ikony VLOŽIT/UPRAVIT OBRÁZEK

  1. Kurzorem myši označte místo v textu, kam chcete vložit obrázek.
  2. Klikněte na ikonu VLOŽIT/UPRAVIT OBRÁZEK.
  3. Otevře se okno VYBERTE OBRÁZEK, ve kterém zvolíte kliknutím požadovaný obrázek.
Jak vyjmout text? Ke kopírování a vkládání můžete používat klávesové zkratky:
  1. PC: Ctrl + c pro kopírování, Ctrl + x pro vyjmutí a Ctrl + v pro vložení.
  2. Mac: ⌘ + c pro kopírování, ⌘ + x pro vyjmutí a ⌘ + v pro vložení.

Jak ve Wordu něco zakroužkovat?

Výběr textu zakroužkováním

Nakreslete kruh kolem textu, který chcete vybrat. Můžete vybrat slova, věty nebo odstavce. Teď můžete použít formátování, například barvu písma, tučné písmo nebo kurzívu.
Tak jak vložit neformátovaný text? Vždy zmáčknout ctrl+c, pak kliknout na kartě Domů na šipku u tlačítka Vložit. Zvolit Vložit jinak. Ve vyskakovacím okně zvolit neformátovaný text, kliknout na ok. Teprve pak se doberete k vložení požadovaného textu.

Jak dát text z fotky do Poznamek?

Je tu ale jedna skrytá fičura, a to je právě OCR převod textu. Stačí vytvořit novou poznámku, vložit do ní fotografii (vyfotit), chvíli počkat a pak se u obrázku v menu zjeví možnost Kopírovat text z obrázku. A je to – opět v češtině a dokonce zdarma! Jak pridat text do fotky Iphone? Fotky

  1. Přejděte do Fotek a vyberte požadovanou fotku.
  2. Klepněte na Upravit a pak na tlačítko Anotovat . Klepnutím na tlačítko Přidat přidejte text, tvary a další prvky.
  3. Klepněte dvakrát po sobě na Hotovo.

Jak oznacit text na fotce?

Stačí tedy podržet prst na textu, označit jej a následně vybrat možnost Kopírovat text. Pokud je na obrázku příliš mnoho textu, můžete si přes ikonku v dolním pravém rohu označit pouze tu část, kterou chcete analyzovat. Jak změnit text v obrázku? Odpověď není jednoznačná – velmi záleží na tom, v jaké části obrázku se nápis přesně nachází. Nejjednodušší jsou úpravy tam, kde je text umístěn na jednolité stejnobarevné ploše – zde stačí překrýt původní text stejným pozadím, jaké je použito v ostatních částech obrazu a následně ho přepsat novým obsahem.

Jak psát do obrazce?

Stačí kliknout pravým tlačítkem myši na ohraničení obrazce a pak kliknout na položku Přidat text. Text bude umístěn na obrazec. Text je teď přímo na obrazci! Po vložení textu mohu pomocí skupiny možností Písmo nebo Odstavec na kartě Domů konfigurovat styl textu.

By Herbie Sobieraj

Jak označit obrázek za textem Word? :: Jak na tabulátory ve Wordu?
Užitečné odkazy