Domovská stránka > C > Co Je To Wps Wifi?

Co je to WPS WiFi?

WPS (WiFi Protected Setup) je technologie, která zjednodušuje nastavení bezdrátového WiFi připojení. Např. na mobilním telefonu při připojování přes WiFi nemusíte ručně vybírat síť a zadávat heslo, stačí obě zařízení spárovat aktivací funkce WPS na obou zařízeních (na telefonu položka v nastavení, na routeru tlačítko).

Přečtěte si více

Jak zjistit WPS PIN?

Během nastavení tiskárny HP se zobrazí zpráva „Zadejte kód PIN WPS“

  1. Jakmile se na počítači zobrazí výzva k zadání kódu PIN WPS, vyhledejte kód PIN na ovládacím panelu tiskárny nebo na informačním listu vytištěném při nastavení.
  2. Do 90 sekund zadejte kód PIN a poté kliknutím na tlačítko Další dokončete nastavení.
Můžete se také zeptat, kde najdu tlačítko wps na routeru? Ono WPS tlačítko většinou najdete na zadní straně routeru, v některých případech může být sdíleno s vypnutím/zapnutím WiFi (což je krátké stisknutí, WPS bývá podržení) nebo s resetem routeru (WPS je krátké stisknutí, reset je podržení).

Jak se dostat do O2 Smart boxu?

Připravte si chytrý mobilní telefon, přes který chcete ovládat O2 Smart Box a připojte se s ním k Wi‑Fi síti, kterou O2 Smart Box vysílá. Stáhněte si aplikaci O2 Smart Box. Pro Android ji naleznete v „Obchod Play“, pro iOS v „App Store“. Po otevření nainstalované aplikace O2 Smart Box zvolte „O2 Smart Box už mám“. Může se také zeptat, jak se dostat do smart boxu? Na PC spusťte prohlížeč. Zadejte do ěj adresu URL 10.0.1.138 a stisk ěte E ter. Výsledek: Přihlašo a í stránka O2 Smart Boxu vás vyzve k zadání hesla. V mobilní aplikaci jděte do Me u > Nastavení > Uži atelé a přístup > Jed orázo ý přístup do e o é ad i istra e.

Podle toho, co je o2 smart box?

1O2 Smart Box

Elegantní O2 Smart Box spojuje nejvýkonnější modem na trhu a Wi-Fi router. Zároveň je to srdce chytré domácnosti. Záleží jen na vás, jestli budete O2 Smart Box využívat jako supervýkonný modem nebo k němu připojíte zabezpečení domácnosti, požární hlásiče a chytré zásuvky.
Jak zjistit heslo k tiskárně HP? Stiskněte tlačítko vedle položky Zobrazit název. Zobrazí se název funkce wireless direct. Na vašem zařízení vyhledejte dostupné Wi-Fi sítě, zvolte tu s názvem vaší tiskárny a připojte s k ní. (Pokud jste povolili zabezpečení, heslo funkce wireless direct zobrazíte na displeji tiskárny pod položkou Zobrazit heslo.)

Jak restartovat Wi-Fi?

1.Jak restartovat Wi-Fi router?

  1. Vypojte wifi router z elektrické zásuvky na dobu cca 10 sekund a poté opět zapojte do elektřiny. Nepoužívejte tlačítko RESET, vymazalo by se veškeré nastavení!
  2. !
  3. Pokud jste si omylem vymazali nastavení routeru.
Proč nejde Wi-Fi na telefonu? Nelze se připojit k žádným sítím Wi-Fi

Otevřete Nastavení, vyhledejte možnost Resetovat nastavení sítě, poté klepněte na možnost Resetovat nastavení sítě a zkuste to znovu. (Tím vymažete všechny údaje o připojení Wi-Fi a Bluetooth.)

Jak se připojit na Wi-Fi v mobilu?

ikona WiFi připojitNejprve musíte mít WiFi na telefonu zapnuté. Ve všech novějších verzích Androidu to prostě uděláte tak, že shora (na displeji) stáhnete lištu a v ní najdete rychlé nastavení (ikony nastavení se buď zobrazí rovnou, nebo tam je třeba ještě ťuknout na nějakou záložku, třeba nazvanou Zástupci.

By MacLay Beck

Jak obnovit stránku v prohlížeči? :: Jak vypnout WPS?
Užitečné odkazy