Domovská stránka > J > Jak Otevřít Externí Disk Na Macu?

Jak otevřít externí disk na Macu?

Připojte zařízení k Macu pomocí dodaného kabelu a pak připojené zařízení zobrazte ve Finderu. Pokud kabel není opatřen konektorem kompatibilním s Macem, může vám pomoci použití adaptéru. Přečtěte si dokumentaci přiloženou k zařízení.

Přečtěte si více

Jak zobrazit USB na MacBooku?

Jestliže toto zařízení nelze používat, vypněte počítač a odpojte jej ze zásuvky. Vyčkejte přibližně 1 minutu, poté počítač znovu zapojte do zásuvky a zapněte jej. Jestliže nelze zařízení s portem stále používat, může být třeba počítač opravit. Informace najdete v tématu Jak provádět servis a opravy počítače Mac. Jak připojit externí disk? Externí pevný disk (USB úložiště) můžete připojit do portu EXT na zadním panelu systému HDD AUDIO PLAYER. Hudební soubory přenesené z počítače na externí pevný disk lze přehrávat stejně jako hudební soubory uložené na vnitřním pevném disku systému HDD AUDIO PLAYER.

Jak najít externí disk Mac?

Na bočním panelu Finderu nebo na ploše mohou být zobrazeny ikony pevných disků, externích disků, CD či DVD, iPhonu, iPadu, iPodu touch a připojených serverů. Ve Finderu na Macu vyberte volbu Finder > Předvolby. Klikněte na Obecné a poté vyberte položky, které mají být zobrazeny na ploše. Jak přesunout fotky z Macu na externí disk? Na počítači Mac otevřete Fotky. Na panelu nabídek v horní části obrazovky vyberte možnost Upravit > Vybrat vše. Vyberte Soubor > Exportovat. V automaticky otevřeném okně nastavte Formát podsložky na Název momentky, v části Zařízení vyberte externí jednotku a potom vyberte Exportovat.

Jak Naformatovat externi disk pro Mac?

Disková utilita

Externí disk tak lze jednoduše naformátovat. Z levé části vyberete připojený disk, klikněte na tlačítko Smazat, vyberete požadovaný formát, zvolíte název a kliknete na tlačítko Smazat. Pokud potřebujete na disk zapisovat i z prostředí Windows, vyberte formát ExFAT a schéma Master Boot Record.
Jak Formátovat disk na Macu? Formátování disku pro počítače s Windows v Diskové utilitě na...

  1. V aplikaci Disková utilita na Macu vyberte volbu Zobrazit > Zobrazit všechna zařízení.
  2. Na bočním panelu vyberte disk, který chcete formátovat pro použití s počítači s Windows.
  3. Klikněte na tlačítko Smazat na nástrojovém panelu.

Jak Formátovat Macbook?

Během restartování Macu podržte stisknuté klávesy Cmd a R, dokud se nezobrazí okno Utility macOS. Vyberte volbu Disková utilita a klikněte na Pokračovat. Vlevo vyberte startovací disk a klikněte na Smazat. Následně klikněte na místní nabídku Formát, vyberte Mac OS rozšířený, zadejte název a klikněte na Smazat. Jak připojit USB k Macu? Pomocí USB rozbočovače lze k jednomu USB portu připojit více než jedno zařízení. Nejprve připojte zařízení k USB portům rozbočovače a poté propojte rozbočovač s počítačem. Většina USB rozbočovačů má napájecí adaptér a měly by být zapojeny do zásuvky elektrické sítě.

Jak Naformatovat USB disk na FAT32?

Pravým tlačítkem myši klepněte na disk, který chcete formátovat a vyberte volbu Formátovat. U externího disku do kapacity 32 GB budete mít v roletce Systém souborů možnost zvolit NTFS, FAT32 nebo exFAT.

By Zehe

Co znamená Formátovat USB? :: Co napsat místo s pozdravem?
Užitečné odkazy