Domovská stránka > J > Jak Vymazat Data Z Telefonu?

Jak vymazat data z telefonu?

Po zašifrování telefonu proveďte obnovení továrního nastavení. To opět najdete v Nastavení (Settings) v položce Záloha a obnova dat (Backup & reset), kliknutím na Obnovení továrních dat (Factory data reset). Ujistěte se, že mažete opravdu všechna data, a potvrďte.

Přečtěte si více

Jak vyčistit Mezipamět v počítači?

V Chromu

  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Další nástroje. Vymazat údaje o prohlížení.
  4. V horní části vyberte časové období.
  5. Zaškrtněte políčka vedle možností „Soubory cookie a jiná data webů“ a „Obrázky a soubory v mezipaměti“.
  6. Klikněte na Vymazat data.
Jak vyčistit mobilní telefon? S postupem času se začne usazovat špína po okrajích tlačítek, které pak mohou hůře reagovat na dotyk. Dopřejte proto pravidelnou očistu i jim – stačí jen vypnout telefon a tlačítko důkladně vyčistit kouskem vaty nebo tyčinkou na čištění uší namočenou ve vodě či isopropylalkoholu, který rozpustí veškeré nečistoty.

Jak správně vyčistit mobil?

Po vyjmutí telefonu namočte silikonové či plastové pouzdro na několik minut do teplé mýdlové vody. Lze je také otřít hadříkem navlhčeným izopropanolem nebo roztokem, který jste použili na čištění mobilu. Kožené nebo dřevěné pouzdro otřete vlhkou mikroutěrkou namočenou v mýdlové vodě. Jak vyčistit SD kartu? Formátování SD karty na Androidu

  1. Klikněte na nastavení. Zde přejděte na úložiště a pod nadpisem Přenosné úložiště klikněte na SD Karta (případně Micro SD).
  2. Klepněte na možnost Nastavení úložiště. Zde naleznete možnost Formátovat.
  3. Vyberte možnost Vymazat a formátovat. Potvrďte výběr klepnutím na možnost Hotovo.

Jak zvýšit paměť RAM na Androidu?

Abyste zvýšili paměť RAM smart gadgetu Android, musíte si stáhnout Swapper for Root. Stáhněte a spusťte aplikaci Swapper for Root a vyberte velikost paměti RAM, kterou chcete zvýšit, což vytváří soubor . swp, který zvyšuje paměť RAM zařízení Android. Jak vycistit uloziste v tabletu? Vyčištění úložiště zařízení

  1. Otevřete Správce tabletu a potom klepněte na možnost Vyčištění.
  2. Jakmile bude skenování dokončeno, klepnutím na Vyčistit po každé položce odstraníte soubory, které již nepotřebujete.

Také, jak vyčistit úložiště v iphonu?

Kontrola využití úložiště přímo na zařízení

  1. Odložit aplikaci, čímž uvolníte místo, které využívá, ale necháte si na zařízení její dokumenty a data.
  2. Smazat aplikaci, čímž ji úplně odstraníte spolu se všemi jejími daty.
  3. U některých aplikací se může dát smazat i jenom část jejich dokumentů nebo dat.
Co je to vnitřní úložiště? Chcete-li si stáhnout další aplikace a média nebo docílit lepšího fungování telefonu, můžete uvolnit místo. Úložiště je místo, kde jsou uchována vaše data, například hudba a fotky. Paměť je místo, které slouží ke spouštění programů, jako jsou aplikace a systém Android.

Jak smazat další systémová data?

Pokud používáte starší verzi systému Android, máte možnost vymazat všechny soubory v mezipaměti jediným kliknutím. Přejdete do Nastavení - Úložiště - Data v mezipaměti - Vymazat mezipaměť a máte hotovo.

By Dunaville

Jak vyčistit Mezipamět v počítači? :: Jak vymazat mezipaměť RAM?
Užitečné odkazy